Vorel Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Konečně kvete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 (upraveno) Edelweis jo? Máš + Berbatov - to máš dobrý, zrovna jsem si říkal, že tu něco takového mohl někdo přihodit, když můj stále nic. Upraveno 11. června 2021 uživatelem eloga ed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 před 6 minutami, eloga napsal: Edelweis jo? Máš + Jojo, byl to jen takový pokus, jestli mi to na balkoně půjde. Vyrostla a zazelenala se rychle už loni, jenže ona kvete až druhý rok po zasazení a na jaře to vypadalo, že půjde do květinového nebe Ale pak se zbrchla a teď bude mít plno květů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 a odkud si to přivezl? To je dobrý, gratulace. Já mam zase jiné pokusy, ale měl jsem kdysi z hor alpskou růži ale nedala změnu prostředí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Roky jezdím do Alp, ale nikdy jsem na ni nenatrefil (a i kdyby, stejně bych ji tam nechal). Tak jsem si koupil semena. Akorát jsem s ní neměl zkušenosti, tak jsem jich zasel moc do malého květináče. Příště budu chytřejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 ok, semena.cz nebo jak to je...., to jsem také udělal - jednou, Trifoliátu, když nic nevzešlo tak jsem jim to napsal - ani omluva. Takže semena nijak nekupuju, většinou samosběr nebo vegetativní množení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Já už ani nevím, kde jsem to kupoval, ale oni to všude neprodávají. Jak jsem psal, byl to pokus, vůbec jsem nečekal, že to takto vyroste a vykvete. Mám z toho docela radost. Jinak jo, co roste tady u nás a není chráněné, tak si klidně domů donesu. Jenže ono mi to stejně dlouho nevydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 ok, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Moc toho zrovna nekvete, ale rostlinstva máme jak v botanický zahradě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 Dneska kvete jih Afriky (klívie/řemenatka červená), tu mám po babičce, kytka bude mít pěkných pár desítek let. V zimě v chladnějším sklepě, od jara do podzimu září ve stinném koutu terasy a vedle terasy kvete i východní pobřeží Severní Ameriky (podeňka virginská), kvete jen dopoledne, pak zavře květy a zase zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melkal Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Je neuvěřitelný co vznikne z jedinýho semene a jak divoce to roste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 4. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 VS - ten citrus, to je Ponderosa ne? Mě kvetl málo, mám jeden plod, už dlouho, straspol - bez fotek to není ono, ovšem dík za pochopení, že takový mix sem jaksi nepatří, Uděláš nové vlákno že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Včera jsme měli vzácnou návštěvu - jestli jsem dobře hledal, tak je to Drvodělka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Aj u nás bol...drevár ...zaujímavý fialový bumblebeeOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se