Přejít na obsah

Turbočlen?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 303
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Už je čas.

tady jsem si dovolil, ... ze svojí zahrádky... :lol2:

tak tomu se říká "naběhnout si na smeč", Kiby díky, normálně jsem řval smíchy. :lol2:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Vím, že nový člen nemá nárok kupovat či prodávat pokud nemá 50 příspěvků. Ne každý je však "dokonalý" znalec. Někdo (třeba jako já) sem chodí proto, že se mu hodinky prostě líbí, líbí se mu různý design, rozmanitost a taky by třeba nějaké hodinky, které všichni chválí toužil mít. Ne třeba až za rok, až nasbírá příspěvky, ale hned. Možná je to špatný přístup, ale jsem jenom člověk. Koupil jsem tady na foru v létě hodinky "Seiko Velatura" od jednoho člena a také jenom proto, že jsem si rychle nahonil příspěvky (které mi potom samozřejmě odstranili). Nejsem dost znalý, abych psal nějaké rozumy, které o hodinkách nemám. Nemám co radit člověku, který toho ví víc než já. Teď bych si po pročtení více vláken rád pořídil nějaké automaty a chci kvůli tomu prodat Seika. Fór, které by se zabývali hodinkami také moc není. Takže je jasné, že ty své prodám a jiné koupím možná tak na jaře :)

Odesláno
Vím, že nový člen nemá nárok kupovat či prodávat pokud nemá 50 příspěvků. Ne každý je však "dokonalý" znalec. Někdo (třeba jako já) sem chodí proto, že se mu hodinky prostě líbí, líbí se mu různý design, rozmanitost a taky by třeba nějaké hodinky, které všichni chválí toužil mít. Ne třeba až za rok, až nasbírá příspěvky, ale hned. Možná je to špatný přístup, ale jsem jenom člověk. Koupil jsem tady na foru v létě hodinky "Seiko Velatura" od jednoho člena a také jenom proto, že jsem si rychle nahonil příspěvky (které mi potom samozřejmě odstranili). Nejsem dost znalý, abych psal nějaké rozumy, které o hodinkách nemám. Nemám co radit člověku, který toho ví víc než já. Teď bych si po pročtení více vláken rád pořídil nějaké automaty a chci kvůli tomu prodat Seika. Fór, které by se zabývali hodinkami také moc není. Takže je jasné, že ty své prodám a jiné koupím možná tak na jaře :)

Tady je dulezite si uvedomit, ze chronomag neslouzi predevsim jako prodejni/nakupni server.. Nakoupit muze kdokoliv i bez potrebnych 50-ti prispevku poslanim SZ prodejci a prodej je bonusem pro "aktivni cleny" - nemyslim si, ze by to bylo spatne, naopak v tom vidim vyhodu, ze se tu nerozmaha pouze prodej a distribuce, ale spise takovy komorni presun ;)

Pokud akutne potrebujes nejake hodinky prodat, je mozne vyuzit servery jako www.aukro.cz, www.ebay.com, nebo neco ala annonce, sbazar a dalsi - nevidim duvod registrace na chronomagu pouze z duvodu koupe a prodeje.. Problem je ten, ze mnoho lidi nechce respektovat predem dana pravidla, ktera jsou k nahlednuti jeste pred vlastni registraci clena, celkove vzato, je to pouze o takove te elementarni slusnosti..

Pokud te chronomag bavi/zajima, myslim, ze nasbirat 50 vecnych prispevku neni zadny problem a vydrzet par dni/tydnu/mesicu bez "chronomag nakupu" taky jde ;)

Odesláno

Já v zásadě s těmi pravidly souhlasím a je mi jasné, že nákup/prodej není hlavní prioritou tohoto serveru. Jak jsem psal, chodím sem, protože se mi hodinky líbí, připadají mi jako takový malý stroj času, který si každý může nosit sebou. A je mi také jasné, že tu člověk chtě nechtě přebírá názory jiných a touží mít hodinky na které dřív ani nepomyslel. Možná i proto se mi moc nechce nabízet něco co vlastním někomu na Aukru nebo Ebay. Přijde mi to narozdíl od Chronomagu takové neosobní.

Odesláno
Já v zásadě s těmi pravidly souhlasím a je mi jasné, že nákup/prodej není hlavní prioritou tohoto serveru. Jak jsem psal, chodím sem, protože se mi hodinky líbí, připadají mi jako takový malý stroj času, který si každý může nosit sebou. A je mi také jasné, že tu člověk chtě nechtě přebírá názory jiných a touží mít hodinky na které dřív ani nepomyslel. Možná i proto se mi moc nechce nabízet něco co vlastním někomu na Aukru nebo Ebay. Přijde mi to narozdíl od Chronomagu takové neosobní.

Je toto ale opravdu nutne?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník YPO
Odesláno

s tím prostě nejde dělat nic než :ban: ..... když ty příspěvky smažu tak se stejně neodečtou - to umí jenom administrátor

Odesláno

Ja nevim, neda se treba prihlednout, ze uz je tu registrovany skoro pul roku? A znas jak to chodi na forech. Prijdes po delsi dobe, vsude jsou nove prispevky, tak odpovis... no uz je z tebe skoro spammer...

Návštěvník YPO
Odesláno
Ja nevim, neda se treba prihlednout, ze uz je tu registrovany skoro pul roku? A znas jak to chodi na forech. Prijdes po delsi dobe, vsude jsou nove prispevky, tak odpovis... no uz je z tebe skoro spammer...

nikdo mu nic nedělá, když si srovnáš příspěvky jednotlivých členů pod sebe tak je to změť tlachů a blábolů bez hlavy a paty (včetně mých) a kromě několika jedinců to jsou jenom skřeky o ničem - jenom nemáme takovou kadenci jako momentálně valentin :)

Návštěvník YPO
Odesláno

:sad01_anim:

No ja to pochopil, ze jsi mu dal ban, kdyz jsem tam videl toho smajlika s cedulkou BAN. :whistle:
Odesláno

YPO pronesl moudrá slova.

nikdo mu nic nedělá, když si srovnáš příspěvky jednotlivých členů pod sebe tak je to změť tlachů a blábolů bez hlavy a paty (včetně mých) a kromě několika jedinců to jsou jenom skřeky o ničem - jenom nemáme takovou kadenci jako momentálně valentin :)

Odesláno
:sad01_anim:

Neboj, já už sem do fóra psát nic nebudu... Očividně si nepřejete abych reagoval na příspěvky jiných členů a nehodlám se zdržovat tam kde nejsem vítán. Podle tebe a některých ostatních členů tu píšu jen samé kraviny. No jasně, je to váš názor, máte na něj právo a já vám ho neberu. :) Vezmu si k srdci dobře míněnou radu, abych prodával a nakupoval na aukru, protože usilovat o docílení hranice 50-ti příspěvků formou trapných příspěvků se tu jak jsem zjistil fakt nenosí. Hodinky, které jsem tu koupil, jsem tu chtěl i časem prodat, abych si koupil jiné na základě dobrých rad na tomhle serveru (to že občas napíšu hovadinu, neznamená že ostatní příspěvky a názory jiných členů nečtu). Trochu mě jen mrzí, že se považují všechny mé příspěvky za špatné. Když se mi líbily nějaké hodinky, kterými se někdo chlubil, tak jsem to chtěl i ocenit. Je pravda, že neznám tu "správnou" terminologii a měl bych si číst pořádně aspoň nadpisy témat :angel:

No nic, snad jsem tu nenaštval moc lidí... Měj se :)

Odesláno
tak tady to máte, elitářský hovada, každýho nováčka dokonale otrávíte - chtělo by to! víc nadhledu a míň sebeukájení :)

A proč právě "elitářský hovada" ?! Proč ne jenom hovada? Tou "elitou" s velikým počtem příspěvku se tyhle lidé stávají právě tak,že přispívají do podobných vláken jako je toto.V tomto vlákně o turbo členech je tolik spamů,příspěvků od věci a jiných nesmyslů,že co do počtu několikanásobně převyšují příspěvky všech turbo členů a to ve všech vláknech na tomto fóru.... Koeficient trotlovitosti v tomto vlákně: 132.....Čest výnimkám.

Nejlépe a nejvystižněji to tady určitě napsal uživatel 'dknespl':

Tak mi napadá Heisenbergův princip, a totiž že nezměřím veličinu aniž bych ji tím měřením neovlivnil. A podobně asi se nedá o někom psát, že píše moc nebo blbosti, aniž bych sám nevyprodukoval spoustu zbytečnejch blbostí. Nebo to je spíš Goedelův theorém a lhářův paradox? :-)
Odesláno
... hm... a dal? :)

A dál ? Nic ve zlém kibi...Ty jsi tady byl "Registrován: 22.4.2008",což je cirka 7 měsíců.Za tuhle dobu máš tady celkem 1306 příspěvku.Tudíž 1306 příspěvku : 7 měsíců = 186,5 příspěvku za 1 měsíc.To se rovná v průměru 6 příspěvku denně.Když ty nejsi "turbočlen" tak potom kdo? Nový člen nemusí také notně znamenat hloupý člen.Proč je tedy na fóru soustavně,a ve všech sekcích bez rozdílů, "utíráte" a není tomu konec?!Vždyť nováčci se pak bojí cokoliv a kdekoli napsat.No a skutečným turbo členům to je jedno.Najdi mi na fóru nováčka-turbo člena,co tady přidal 186 příspěvku za 1 měsíc.....Hezký den přeji všem ne-turbo členům.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...