VojtaJ Odesláno 24. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 I šelmy domácí chtějí občas vědět, jestli už není čas na venčení, drbání nebo krmení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 24. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Omlouvám se. K tomu předchozímu příspěvku patřila fotka, ale nějak jsem si nevšiml, že se nenahrála. Tak jsem teď pořídil ještě jednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Lajka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 24. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Lajka To doufám ne. Chudáka psa tam poslali jen tak zemřít...Ten náš je má naštěstí jenom kvůli tomu drbání a venčení. Ale moc často mu je nepújčuju. Jako správný chrono-pes se o ně sice stará a udržuje je v čistotě, ale jsou pak vždycky hrozně olízaný... Aspoň že těch 5 bar WR s tím zatím problémy nemá, ale stejně si říkám, že ho raději přecvičím na Vostoky Amphibie. Ty přežijí cokoliv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 26. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Tak jsem se ještě jednou plácnul přes kapsu a dneska přišel Moonům tenhle parádní řemínek s překlápěčkou, který původně dávali na legendární limitku Snoopy. Ani se neptejte, kolik stál, ale je teda fakt super a Moonům sluší. Navíc je pohodlnej, lehoučkej a ta překlápěčka je prostě dokonalá. Chvilku mi teda trvalo najít na ní dírky na stěžejku, ale povedlo se. A oceňuji, že na řemínku jsou malinké výřezy na vystěžejkovač, tak že při výměně nemusíte tlačit nástrojem do řemínku. Je to dokonce rychlejší, než u tahu.Z ceny se mi sice ještě točí hlava, ale výsledek za to stojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 27. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Tak jsem si dneska vzal měsíční hodinky na zatmění Měsíce a místo toho přišla bouřka a zatmění 2/3 oblohy. Tak že vidět nebylo nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Kus Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Ten řemínek vypadá vážně pěkně. Zrovna včera jsem sundaval novej koženej co sem si objednal a říkal sem si proč tam neudělají taky výřezy, tak u Omegy to už někoho napadlo. Nicméně i tak sem ho měl za 30s dole. Ale potěšilo by to mít tam okýnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se