weiview Odesláno 5. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2008 Technicky zajímavé, i ten design už se zlepšuje... Bohužel cena stále ještě neúměrná zemi původu. Ale jak ukázal vývoj norm. china tourbillonu, zřejmě i ta půjde časem dolu. Zde jsou klasická "turba": Zde "Dual tourbillony": A zde onen Quarter repeater (!):
safi Odesláno 5. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2008 Zajímalo by mě, jak je vyřešeno spojení mezi oběma turby a jaké to má výhody....
Dali Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2008 Dejte sem prosím nějaký odkaz na repeater, to mě zajímá. Pokud to bude za přijatelnou cenu tak bych je koupil. Nějak je nemůžu najít.
weiview Odesláno 16. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2008 Už mi to také nějak nejde najít... Ale pamatuju si, že cena je ukrutná, daleko víc, než jsem čekal. Možná i proto, že jsou z platiny...
Dali Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 Ježíš platinová čína, už jsem to přečetl na dýnku taky. To může koupit jenom magor.
landeron Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 weiview napsal: Technicky zajímavé, i ten design už se zlepšuje... Bohužel cena stále ještě neúměrná zemi původu. Ale jak ukázal vývoj norm. china tourbillonu, zřejmě i ta půjde časem dolu. nazdo, ja by som ich nechcel nosit ani zadarmo.swis made je swissmade
Duke650 Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 landeron napsal: nazdo, ja by som ich nechcel nosit ani zadarmo.swis made je swissmade dovedeš si představit kolik "talentovaných amatérských sportovců" se z olympiády vrátí bez medaile, ale zato s novýmu hodinkama
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se