spiderer Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 Opet mi vyzbylo trosku casu na foceni, tak sly tentokrat pred objektiv moje nejnovejsi hodinky - Omegy Aqua Terra, posilam par fotografii pro inspiraci vsem, kterym se tyhle "omega-oblekovky" libi Jeste pribydou dalsi fotky, jen co je zmensim a upravim pro prezentaci
spiderer Odesláno 11. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Tak par dalsich rychlocvaku z dnesniho dopoledne
Peta-Biker Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 spiderer: Zajímalo by mne, jestli každou fotku, co vyfotíš, máš takhle povedenou, fotky jsou opravdu nádherné
spiderer Odesláno 11. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Peta-Biker napsal: spiderer: Zajímalo by mne, jestli každou fotku, co vyfotíš, máš takhle povedenou, fotky jsou opravdu nádherné Dik Ja toho zas tolik nevyfotim, ale neco malo obcas vyjde do trosku koukatelny podoby
Peta-Biker Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 spiderer: Pryč s tou skromností, Tvé fotky jsou opravdu užasné, slouží mi jako pozadí na PC, vždycky se těším, co pěkného zase nafotíš :-), jen tak dál...
spiderer Odesláno 26. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2008 Tak jeste par fotek s novym krokodylim remenem od Simona Sedi k nim naramne!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se