Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak se pochlubím novým přírůstkem, ke kterému jsem se odhodlal. Zatím naprostá spokojenost. Materiál pouzdra pouzdra i tahu je titan, takže i přes velikost jsou na nošení příjemné. Tritium v noci svítí naprosto parádně a přesnost super. Klasický oranžový cifr... tím jsem si dlouho nebyl jistý, ale zvykl jsem si a líbí se mi. Je stejný, jako už kdysi nosil Jacque Cousteau :-).

A je to limitka v počtu 500 ks. Komplet balení :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Delawer
Odesláno

Jsou moc hezký, gratuluju! Koukám, že oproti původním Doxám je minutová ručka rozdělená / vyztužená nějakou přepážkou.  Že by byla moc velká plocha pro lumi nebo to má jiný důvod?

Odesláno

Díky :-). Jinak tritium má oproti superluminově výhodu, že svítí opravdu celou noc a v naprosté tmě výrazně, v šeru nic moc. Jinak Doxa Sub.stále používá superluminovu, to tritium dali pouze na tuhle limitku, stejně jako titan na pouzdro.

Michale, minutová ručka je stejná velká jako u jiných, "rozdělená" je pouze kvůli trubicím s tritiem, jsou tam vsazené

Odesláno (upraveno)

Moc pěknej kousek. Když tu byly v inzerci, tak jsem tam lez několikrát denně. Já mam černý pětitisícovky a nemůžu se jich nabažit. Gratuluji a foť a postuj do Doxa Sub vlákna ať je na co koukat.

Upraveno uživatelem bob.zizka
Odesláno

Ani jsem netušil, že tu vlákno Doxa Sub je :-), já jsem po nich koukal cca 10 dnů, než jsem se rozhoupal a musím říct, že nelituju

Odesláno

Tak to jsem rád, že jsem se rozhoupal před tebou. pak by mě to mrzelo, ještě jsem tam koukal i na ty 5000T, ale tyhle zvítězily.

Odesláno

To sice jsou, ale.... oranžové jsou klasika. Už jako děcko jsem koukal na pořady od Coustea.

Odesláno

Díky :-). Jinak tritium má oproti superluminově výhodu, že svítí opravdu celou noc a v naprosté tmě výrazně, v šeru nic moc. Jinak Doxa Sub.stále používá superluminovu, to tritium dali pouze na tuhle limitku, stejně jako titan na pouzdro.

Michale, minutová ručka je stejná velká jako u jiných, "rozdělená" je pouze kvůli trubicím s tritiem, jsou tam vsazené

Jsou tam dvě kapsle s tritiem, proto ta "přepážka".

Díky za vysvětlení. 

U mých 300t z roku 1969 nebo 1970 je lumi na minutové ručce trochu naprasklá, tak jsem si myslel, že to je velká plocha, ale to bude asi těmi 50 lety. Nemám je teď u sebe, ale myslím, že tam je taky tritium (je tam tuším T SWISS MADE T < 25). 

Odesláno

To bude stářím, přeci jen je máš cca z roku 1970, 50 let je 50 let, ale tritiová ta barva bude, pokud to máš v označení na cifru. Jsou to super hodinky, Doxa Sub mě fakt dostaly

Odesláno

Díky :-). To já taky, chodil koukal, rozmýšlel a nakonec jsem rád, že se ke mě dostaly :-)

Odesláno

A ten tritiovej camfrdlík na té vnější lunetě jsi už měl takhle hezky vertikálně,nebo se ti povedlo ho nějak šikovně otočit?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...