Dokusan Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Nevím číslo z hlavy, ale tady na fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Jo, chvalim vyber, tohle by byla moje volba, kdybych chtel nejake ty lestene plochy.. Bohužel na výběr jich moc za rozumnou cenu není. Na #ST1 mám 1171/633 a na #ST2 chci něco jiného Já jsem nakonec zůstal u kůže... Tah se mi válí v šuplíku. Na kuži bych chtěl originál překlápěcí sponu, ale bohužel nikdo z CZ AD mě nebyl schopen objednat takovou, kam by se 3mm řemen vlezl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Na kuži bych chtěl originál překlápěcí sponu, ale bohužel nikdo z CZ AD mě nebyl schopen objednat takovou, kam by se 3mm řemen vlezl No vono Omega zadnou preklapecku kam by se vesel 3mm remen nevyrabi, takze to asi bude duvod, proc nejde objednat Ty Origo Omega remeny maji na spone tak 2mm max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Asi blbost, nevím, ale pokud by někdo jo moc chtěl ST2, napište mi. Nechci dávat inzerát, možná porušují pravidla, pokud ano, tak se omlouvám. Mám zájemce v zahraničí, ale chci je prvně nabídnout tady. Sam ještě nevím, jestli prodej chci uskutečnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Chtěl bych je zpět, nepustí je někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Taky bych je zkusil, nejsou tu nějaké volné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Ja by som skusil st1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se