divebull Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 Nevíte někdo co je to zač? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jacob Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 Patek Philippe Geneve... ale nevim nevim, jesli je to originál.
boo-beek Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 Nevíte někdo co je to zač? Mno, vypada to na mizernej fake. Poradne si prohlidni to logo, pak se podivej, kolik stojej Pateky a jak jsou provedeny... Natisteny sroubky na ciselniku, nesignovana korunka apod... to nebudou real PP. Btw, tak mi tak napadlo - jestli ses ptal na znacku, tak ta kopirovana znacka je Patek Philippe
divebull Odesláno 9. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 Mno, vypada to na mizernej fake. Poradne si prohlidni to logo, pak se podivej, kolik stojej Pateky a jak jsou provedeny... Natisteny sroubky na ciselniku, nesignovana korunka apod... to nebudou real PP. Btw, tak mi tak napadlo - jestli ses ptal na znacku, tak ta kopirovana znacka je Patek Philippe Taky si myslim ze je to PP a taky jsem temer presvedceny, ze je to fake. Navic co by to bylo za komplikaci ty dva totozny ciferniky. Dve casova pasma? Delal to PP vubec nekdy takhle? Jen mi nesedi, ze by si vzal sefkuchar jednoho z nejprestiznejsich hotelu na ruku takovyhle evidentni fake...
l3stat Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 věř tomu že fake mají lidi u kterých bys to vůbec nečekal a ví o tom někdy bych z toho
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se