People Posted July 14, 2018 Report Posted July 14, 2018 (edited) the new Bronze Limited Edition Edited July 14, 2018 by People
darrecek Posted July 17, 2018 Report Posted July 17, 2018 Já mám klasický Argonautic a tyhle jsou úplně super, lepší než teď ty modrý BG.. Docela bych se šel na ně podívat..
Snow Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 Neotevřelo se mi foto. Možná souvisí s tím, že mám kolegu v Ignoraci. Ale ježto zde mám takové tři pěkná fota a Davosa kdysi nebyla tam, kde je dnes, bohužel, tak si je dovolím přibodnout. source: https://www.watchtime.net/uhren/davosa-argonautic-bronze-limited-edition/?utm_source=watchtime_daily_nl&utm_campaign=Davosa__Argonautic_Bronze_Limited_Edition_141118&utm_medium=email
luidis Posted November 29, 2018 Report Posted November 29, 2018 Taky mě tyto argonauticy překvapily. Někdy před pěti lety jsem jejich PVD verzi nosil, byly to fajn hodinky, vzpomínám na vanilkový kaučuk a pěkný antireflex. Bohužel pak rozjeli svou akvizici a i pro mě je to no go značka...
Recommended Posts