Diablo1st Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 (upraveno) Ako to myslíš "záhadný strojek"?. Veď jasne píšu na ich stránkach, že je to klon ETA 2824. Či sa bojíš v akej kvalite ten strojček bude vyrobený? Upraveno 3. srpna 2018 uživatelem Diablo1st
Diablo1st Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 No čo ti ja viem, za plnú cenu akú pýtajú na ich stránkach by mi to asi vadilo, ale za tých 800USD po zľave by som asi prižmúril očko Ešte že už jedny homage mám a zatiaľ ich neplánujem vymeniť
wizard-ov Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 (upraveno) Z těch dvou bych bral asi Certiny (a to nejsem žádný fanoušek značky - Certiny jsem jednou kupoval pro bráchu, osobně jsem je nikdy neměl, Steinhartů jsem měl hodně, fakt už nevím kolik). Powermatic u Certiny je velmi silný argument a navíc jsou z kovu. Pokud nejsi ultraalergický na vše, tak budeš spokojen. Pokud trpíš alergiemi na kov, pak je samozřejmě titan vhodná volba. Ale je to takový divně lehký, v létě furt teplý materiál (pracovně to nazývám homokov). Certina má za sebou celkem bohatou historii, Steinhart nemá nic. Na druhou stranu (pokud na to člověk je), Steinhart má safírovou lumilunetu a pěkně dekorovaný strojek s průhledem. Certina tam má jenom nějakou smradlavou Karetu Obrovskou. Když to podtrhneme a sečteme, viděno mýma očima: Certina:+ Powermatic 80 (nejsilnější argument proč ano. Je opravdu příjemné nechat automatické hodinky v pátek odpoledne na stole a v pondělí si je zase v klidu nasadit)+ Heterokov+ Značka a povědomí o ni - Šajzluneta proti Štajnům- Na první pohled nudnější- Najdi alespoň 5 "inspirací" od Omegy ;o) Steinhart:+ Cena+ Hezký strojek+ Alespoň, že hodinovka nemá rolexácký mercedes (to bych nedal)+ Luneta - Homokov (nejsilnější argument proč ne - je to holt šedá myš, lehká jako papundekl)- "Inspirace" z toho přímo prýští- můj názor je, že na 50ATM hodinky průhled ne e Tož tak Upraveno 3. srpna 2018 uživatelem wizard-ov
Dwouk Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 Šel bych do Certin.Štainy jsem měl (500 titanium) a nedokázal jsem si zvyknout na ty sword ručky. Ale ten černo-modrý batman vypadá dobře.Titan paráda ale pořád mi ty Certiny připadají takové dospělejší.
Peter_See Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Certina :-) argumenty tu již byly vypsány
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se