M.Kus Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Tak si taky přidám hodinky. Certina DS Caimano ETA Powermatic 80.111 - C07.11123 kamenných uloženíRezerva chodu 80 hodinFrekvence stroje 3Hz - 21600 polokmitů za hodinu Safírové sklo s antireflexní vrstvouCiferník stříbrný - arabic + indexWR 100MPouzdro nerez ocel 316LTah nerez ocel 316LSpona motýlová se 2 tlačítky nerez ocel 316LPrůměr pouzdra 39mmVýška pouzdra 9,85mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Gratulace k novému kousku. Ať slouží a přinášejí radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Kus Odesláno 17. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Hmmmm.Ty jsou ale fakt hezký.Ten cifr teda je.A rezerva chodu - to už je taková ta třešnička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Kus Odesláno 19. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Díky. Obávám se, že rezervu jen tak nevyzkouším, jelikož je sundavám jen na spaní. Jinak zatím testovány běžným nošením, na silničním kole, při plavání v bazénu (za chvilku jdeme znovu) a ok. Přesnost zatím fajn, 11 dní a +10s, takže +0,9s/den. Uvidím po měsíci, dvou jak to bude chodit. Už se jinak těším na kožený řemínek co je objednanej. Dostanou zas trochu jiný vzhled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Kus Odesláno 26. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Tak koženej řemínek dorazil, tak jsem ho dnes vyzvednul a nechal si ho dát na hodinky. Jak bude čas udělám fotku, ale za mne to vypadá výrazně líp než originální kombinace s koženým řemínkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Kus Odesláno 27. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Tak s novým řemínkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SelfishMan Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Vypadají parádně i na té kůži! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Kus Odesláno 27. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Díky jj na té kůži k tomuto modelu se mi nelíbilo, že nemá kontrastní prošití a motýlovou sponu, tak sem si nechal objednat řemen z jiného modelu. Nicméně kůže už je dole a půjde tam zas až na podzim, teď jsem nahodil NATO - snad během dne udělám foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Kdybys měl chvilku... jakou mají vzdálenost lug to lug? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Kus Odesláno 8. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Promiň nebyl jsem tu - jakou vzdálenost....? Myslíš tím od stěžejky ke stěžejce nebo až do konců nožiček? Zítra to změřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Kus Odesláno 9. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Stěžejky jsou od sebe 43mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 (upraveno) Mě u tady těch hodinek (podle fotek) připadá, že ty stěžejky jsou skoro až na konci, takže je to skoro jedno.Takhle mi to stačí, díky! Upraveno 10. listopadu 2018 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fahrtime Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Tyhle se moc povedly. Na kůži i na tahu vypadají super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se