andrew42 Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2008 Rozhoduji se mezi Seiko 5 Sport a Seiko 5 sport, tedy bílá vs černá, ale chtěl bych k nim kožený řemen, ten kovový tah se mimoc nezdá. A tak se ptám: jaký a kde jej sehnat??? Díky moc!
Baker Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2008 (upraveno) Co treba Di-Modell Carbonio. Koupit tady. Upraveno 10. dubna 2008 uživatelem Baker
Návštěvník Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2008 Co treba Di-Modell Carbonio. Koupit tady. nešel bych do kůže. Třeba silikony na chronoshopu http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=117.
Baker Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2008 nešel bych do kůže. Třeba silikony na chronoshopu. Taky varianta, ten ve stylu Oris vypada dobre, ale pozor remen je zespod zcela hladky (zadne drazky, nic) a v lete se docela lepi na ruku.
Mike. Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2008 Podle mě jsou z této řady nejhezčí tyto:
andrew42 Odesláno 10. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2008 Taky varianta, ten ve stylu Oris vypada dobre, ale pozor remen je zespod zcela hladky (zadne drazky, nic) a v lete se docela lepi na ruku. Líbí se mi taky, ale vyprodané, a navíc bych chtěl ciferník bez číslic a nelíbí se mi ty ručky, ale kde bych asi tak mohl splašit ten řemen?? Ten je luxusní...
andrew42 Odesláno 10. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2008 Líbí se mi taky, ale vyprodané, a navíc bych chtěl ciferník bez číslic a nelíbí se mi ty ručky, ale kde bych asi tak mohl splašit ten řemen?? Ten je luxusní... Tedy k příspěvku od Mika
Mike. Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2008 Líbí se mi taky, ale vyprodané, a navíc bych chtěl ciferník bez číslic a nelíbí se mi ty ručky, ale kde bych asi tak mohl splašit ten řemen?? Ten je luxusní... Já je měl jen chvíli, ale jsou super a ten řemen myslím taky. Ale jestli se dá koupit i zvlášť, to nevím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se