Leviathan Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 Dalsi z mikrobrandov...HK based mikrobrand "cerpajuci" z uspesnych modelom minulosti.je tam daco zo SEIKo, daco z PAMSeiko NH35....500m WRHE https://www.undivewatches.com/dark-sea-500mAle produktove foto maju pekne... fotky:https://www.ablogtowatch.com/undive-dark-sea-500m-dive-watch/
Milan Praha Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 Vypadají dosti povedené. A není to jen kopie...
villain83 Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 Fakt? Ja tam ty inspirace vidim teda dost.
Sphinxx Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 Mě se to líbí, vypadají dobře i když je to takový kočkopes. 45mm je takový průměr, cena je super.
Milan Praha Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 Jo vidim v tom Seika ale i dost osobní invence. Jako kopírky to rozhodně nehodnotím. Zajímavý že nikdo neříká že naše ironické Igeny jsou úplná kopie omeg...
villain83 Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 Myslis spis Orliky, vid? Jak nikdo nerika? To vi kazdej, zminovalo se to tady stokrat:-)
Harwey Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 Je tam zo vsetkeho nieco, ale ktore potapky su dnes uplne mimo standardneho dizajnu?A nevyzera to vobec zle.
villain83 Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 Kolega Milan pise, ze tam vidi i dost osobni invence. Muzu vedet, v cem konkretne? Jestli se ty hodinky nekomu libej, nebo ne, je jedna vec, ale pokud v tom nekdo opravdu spatruje invenci, rad se poucim. Nemyslim to nijak zle, jen mi to proste prijde stejny, jako 90% jinejch mikrobrandu-parazitovani na necem, co vymyslel a uspesne prodal nekdo generaci nebo dve pred nima. Ze maj lepsi moznosti a nesrovnatelny technologie, ktery predtim nebyly? Ano, maj. Spousta techhle cinskejch nadsencu umi ty hodinky dneska udelat v mnohem lepsi kvalite, nez byl original/predloha. To je jasny, doba i moznosti se posouvaj. Ale furt to nemeni nic na tom, ze malokdo prijde s necim novym, opravdu svym...
Sphinxx Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Mě se ta kombinace Seiko ~ PAM (vidím to úplně stejně) hodně líbí.
Honza.manta Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Mně se ty hodinky líbí. A čisté homemage v tom nevidí. Jo a cenu jsem nenašel, né, že bych si je chtěl objednávat.
villain83 Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Co znamena homemage? To je nejaka domaci magie, nebo tak neco?
Sphinxx Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 (upraveno) Honzo, je to 430 - 460 dolců + poplatky. Tobiška byl rychlejší. Upraveno 22. července 2018 uživatelem Sphinxx
Leviathan Odesláno 23. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2018 tiez by som do nich isiel zo zvedavosti. Teraz sa ich par pretocilo na UHRFORE. Budem musiet byt rychlejsi:-)
Milan Praha Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Odesláno 23. července 2018 Tvůrčí invenci vidím v tom že to prostě není kopírka. Tvar pouzdra je trochu jinak než Seiko. Ano luneta je dost podobná PAMu ale ta kombinace mi přijde dost dobrá. Ručky jsou snad jejich. Ok není tam hodně invence ale nějaká ano. Navíc třeba mne přijde že PAM vykrada sám sebe a v zásadě převzal jedny hodinky co snad ani původně nevyrabel a seká je v desítkách verzí.. V tom zase nevidím invenci moc já když je to po 30 té to samé a přeci jiné.. Od jednoho výrobce
Milan Praha Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Odesláno 23. července 2018 Jasně Orliky jsou kopie Omeg a Igeny taky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se