Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, do dneška jsem měl jen bateriové hodinky, většinou Casio kolem 3000 Kč. Teď bych si chtěl vyzkoušet automaty, ale jsem limitovaný cenou. Hranice je 5000 Kč. Potřebuji univerzální hodinky, chodím většinou v džínách, triko, svetr apod. Párkrát za rok si beru sako nebo oblek. Mám malou ruku, takže asi max velikost 42 mm. Chtěl bych, aby měly kvalitní luminiscenci.  Našel jsem si tyto dva modely, co vy na to? Díky za odpovědi.

https://www.timeoutlet.cz/panske-hodinky-orient/orient-faa02009d3/?gclid=CjwKCAjws8vaBRBFEiwAQfhs-C0MAzeQlazqm_rZR8NaEhaAoGXQPJPqHqnSGPloEmU6txMNIfOQwxoCCOwQAvD_BwE

https://www.timestore.cz/Znacka/Seiko-295/Seiko-5/Seiko-5-Automatic-Sports

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tie prve Orienty co si daval mi prisli asi pred tyzdnom z creationwatches. Bez zdrzania na nepatricnych miestach a teda skoro za polovicu toho co stoja tu. Samo ze zaruka vlastne nie je.

Zatial robia na ruke brutalnych +50 sek/den, snad sa to upravi.

Korunka ide ztuha, luneta este tazsie. Tah ma len ohybane koncovky. Inac za tu cenu k nim nemam vlastne ziadne vyhrady.

Sent via IPoAC

Odesláno

Já chci koupit v tuzemsku, ať je na to záruka. Ta přesnost je dost děsivá. Toho se u automatů bojím nejvíc, představa, že budu čas seřizovat každých pár dnů........

Zatím jsem nakloněnej spíš k Seiku.

Odesláno

Je tu vobec nejaky oficialny dovozca Orientu? Alebo sa len tak tvaria?

Seiko 5 mi robilo trochu lepsie hodnoty ale stale dost divoke. Nie je problem to dat nastelovat u hodinara.

Sent via IPoAC

Odesláno

Daj už pokoj. Načo je hacking na hodinkách ktoré si idú plus-mínus 10-15 sekúnd denne? Dobre vybral, tak ho pochváľ.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...