volfda Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Obrátila se na mě kamarádka s žádostí o pomoc. Bohužel toto je zcela mé hodinkové znalosti. Shání hodinky pro babičku, cena do 5 tis. Podmínky jsou, že musí být na kůži, ručičkové, mít nejlépe arabské číslice (být dobře čitelné) a hodinky mají být podsvícené. Před tím měla hodinky, které svítily, což jí vyhovovalo. Absolutně netuším kam sáhnout, tak budu rád za tipy.
Harwey Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 (upraveno) Timex Indiglo https://www.timex.com/browse/collections/indiglo/ napr tieto https://www.timex.com/easy-reader-35mm-leather-watch-with-day-date/Easy-Reader-35mm-Leather-Watch-with-Day-Date.html?dwvar_Easy-Reader-35mm-Leather-Watch-with-Day-Date_color=Silver-Tone-Brown-White&cgid=indiglo#prefn1=featureSearch&prefv1=INDIGLO%C2%AE&start=1 ale 35 mm je uz asi moc aky priemer? Upraveno 24. července 2018 uživatelem Harwey
volfda Odesláno 24. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Děkuji za tipy. Podle mě by mohla mít 33-35mm. S ohledem na lepší čitelnost bych se těch 35mm nebál.
Roman-ZA Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 pozeral som teoreticky full lume dial, ale nic vhodne som nenasiel. tie Timexy budu asi najvhodnejsia volba, aj cenovo.
ondra_v Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 (upraveno) Dědova sestra nosí Luminox Modern Mariner 7257 White, cenově okolo 250USD na ebay. Upraveno 24. července 2018 uživatelem ondra_v
sodekcz Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 (upraveno) ta bílá by mohla být u babičky problém s viditeností, raději bych předem prověřil, jak vidí. Upraveno 26. července 2018 uživatelem sodekcz
Arkham Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Ty Luminoxy jsou příkladem jak by se to nemělo dělat.Potřebuje vzhledem k věku fakt ostrý kontrast-bílý cifr+asi černé dostatečně silné ručky nebo naopak.Podsvícení a čísla,mě z toho taky vychází jednoznačně Timex.
volfda Odesláno 28. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2018 Dekuji vsem za tipy. Predal jsem to dal, tak snad dobre vyberou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se