pavel23 Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Za mě jsou lepší ty původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechTwister Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 před 7 hodinami, dieqo napsal: Jj, tohle jsou pro mě osobně nejhezčí Ocean Star. Datumovka pěkně v barvě ciferníku, takže zbytečně nerozbíjí symetričnost indexû. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Pohoda v neděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Jedna z víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rainier wolfcastle Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Už delší dobu se snažím sehnat ve zdejší inzerci Ocean Stary ve verzi GMT. Bohužel bez úspěchu. Léto se blíží tak začínám zvažovat, že bych je koupil jako nové. Nemáte náhodou někdo tip v rámci EU na tuto verzi za zajímavý peníz? https://www.midowatches.com/en/ocean-star-gmt-m0266291105101.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 před 18 minutami, rainier wolfcastle napsal: Už delší dobu se snažím sehnat ve zdejší inzerci Ocean Stary ve verzi GMT. Bohužel bez úspěchu. Léto se blíží tak začínám zvažovat, že bych je koupil jako nové. Nemáte náhodou někdo tip v rámci EU na tuto verzi za zajímavý peníz? https://www.midowatches.com/en/ocean-star-gmt-m0266291105101.html na CH24 je ich viac ako 60 ks , aj EU aj za dobré peniaze ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rainier wolfcastle Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 AKUC: díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Mido Ocean Star GMT Vyhledávání náramkových hodinek (chrono24.sk) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rainier wolfcastle Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Něco tam vyberu Jen jsem se chtěl ještě zeptat, svého času se proslýchalo, že mají docela velkou vůli na lunetě. Nevíte, jestli se to postupem času zlepšilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Já na lunetě nemám žádnou vůli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rainier wolfcastle Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 a máš tu GMT variantu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Můj model vidíš výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rainier wolfcastle Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 pavel23: srry nevšiml jsem si... Jestli jsem to pochopil tak tím problémem měly trpět jen GMT varianty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rainier wolfcastle Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 (upraveno) Tak a jsou doma Upraveno 2. května 2022 uživatelem rainier wolfcastle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Jsou pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rainier wolfcastle Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 před 5 hodinami, pavel23 napsal: Jsou pěkný. jj jsou fajn. sice ta vůle lunety v této cenovce zamrzí, ale počítal jsem s ní a dokážu s tím žít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechito Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Máte někdo zkušenost s originální gumou/kaučukem na Ocean Star, nejlépe oranžovou? Pokud ano, tak kde nejlépe shánět? Jedna s překlápěčkou je na CH 24. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se