pavel23 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna To jsou fuel goldy? Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Chtěl jsem univerzální v oceli s šedým číselníkem a oranžovou gumou, ale tyhle mě prostě dostaly. Není to solid gold, to by byla cena jinde, jsou jen zlacené, ale působí dokonale. Navíc u nich daleko lépe vynikne kontrast mezi broušenými a leštěnými plochami pouzdra. Hnědý cifru + pohodlný hnědý pásek. Za tu cenu naprostá dokonalost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Výběr a jak to dopadlo: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna (upraveno) preco si teda nevybral sivo oranzovu? ocenujem big date edit...aha uz vidim vyssie, pardon:) Upraveno 15. srpna uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 51 minutami, Harwey napsal: preco si teda nevybral sivo oranzovu? ocenujem big date edit...aha uz vidim vyssie, pardon:) Protože jsem divnej 1/ nemám rád zlato 2/ nemám rád PVD Ale prostě to na mě působilo mnohem lépe než ta klasická ocel. Ten kontrast leštěných a broušených ploch u zlaté varianty neskutečně vynikne. Byl jsem nalomený pro zlatou, ale pak se přidala manželka a děti a všichni byli pro tu "zlatou" verzi, tak bylo jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Som zvedavy kolko to PVD vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 43 minutami, Harwey napsal: Som zvedavy kolko to PVD vydrzi. Nestraš mě Jsem happy, konečně mám i "hranaté" hodinky a Big Date. Dvě mouchy jednou ranou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna (upraveno) před 21 hodinami, DarylVanHorne napsal: Protože jsem divnej 1/ nemám rád zlato 2/ nemám rád PVD Ale prostě to na mě působilo mnohem lépe než ta klasická ocel. Ten kontrast leštěných a broušených ploch u zlaté varianty neskutečně vynikne. Byl jsem nalomený pro zlatou, ale pak se přidala manželka a děti a všichni byli pro tu "zlatou" verzi, tak bylo jasno to je taky punk Upraveno 16. srpna uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Luzern Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Nebylo by lepší založit vlastní fotovlákno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Pardon, snad aspoň trochu omlouvá radost z nového kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna (upraveno) V 16. 8. 2024 v 21:03, SadClown napsal: Nebylo by lepší založit vlastní fotovlákno? Jako ovládal jsem se už dost dlouho, a nosil ChW a Hamiltony, ale moje nové hodinky mi fakt chybí ... Toto je varování pro všechny majitele MIDO (ne jen pro @SadClown) Pokud to tu něčím neoživíte, tak to není můj problém Ve středu budou zas moje Televize A já kvůli Vám všem trpím. Upraveno 27. srpna uživatelem DarylVanHorne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Je to s vámi fakt těžké, ale co... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září (upraveno) Je středa, flákáš to DarylVanHorne Upraveno 4. září uživatelem miliusportos Nepozornost 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září (upraveno) V 4. 9. 2024 v 15:52, miliusportos napsal: Je středa, flákáš to DarylVanHorne Na ruce jsou stále, ale upřímně jsem čekal, až sem někdo hodí i něco jiného A to se stalo, takže šup sem s nima Upraveno 5. září uživatelem DarylVanHorne 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září A tak mohl by někdo něco.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Higen Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září před 9 hodinami, Higen napsal: Moc hezký 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Je středa 2 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se