budo Odesláno 13. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2008 http://www.watcharama.com/sk008.htm Chtěl jsem se podělit, třeba to někoho inspiruje.
žabák Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2008 Přehledný určitě jo, ale trochu by mě děsilo nosit na zápěstí svítící terčík, ježhož zapnutí/vypnutí nejsem schopen ovlivnit. Vím jak svítí monstra, pro která mám krycí jméno "tajemná záře nad Pacifikem" a tohle si myslím, že by bylo ještě horší.
dubraro Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2008 http://www.watcharama.com/sk008.htm Chtěl jsem se podělit, třeba to někoho inspiruje. To jsou bezesporu pěkné hodinky, ale pozor na rozměr. Pro nás je to v podstatě dámská velikost.
Dlabka Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2008 (upraveno) Docela pěkné, ale co ta velikost? Asi bych volil spíš tydle Upraveno 16. dubna 2008 uživatelem Dlabka
budo Odesláno 16. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2008 (upraveno) To jsou bezesporu pěkné hodinky, ale pozor na rozměr. Pro nás je to v podstatě dámská velikost. Ano, to jsem zapoměl zmínit... uvažoval bych o nich jako o sportovních hodinkách pro přítelkyni (a tak si je užiju taky ) V pánské velikosti jsem, bohužel, zatím nic podobného provedením i cenou neviděl.... Upraveno 16. dubna 2008 uživatelem budo
filo-boxer Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 Asi bych volil spíš tydle Ahoj, ty jsem mel, mam tenke zapesti, takze to bylo ok. Koupil jsem je pres ebay ze Singapuru, i s postovnym me vysly na 50 Euro!! Za ty penize je to jak zadarmo!!
Dr.Quartz Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Odesláno 25. července 2008 podobné jsem teď pořídil (taky e-bay) a tak slušně zářej
gabor Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 podobné jsem teď pořídil (taky e-bay) a tak slušně zářej A kde se dají koupit? Mám taky dost tenké zápěstí, tak by mě to zajímalo
Dr.Quartz Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 A kde se dají koupit? Mám taky dost tenké zápěstí, tak by mě to zajímalo e-bay, při troše štěstí je máš doma za týden a za srandovní cenu. Na výběr je i víc modelů, co se provedení ciferníku a barev týká...
ogar Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2008 Rozměr pouzdra 39 mm je dosti málo ne?
filo-boxer Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2008 Rozměr pouzdra 39 mm je dosti málo ne? 39 mm je podle mne solidni rozumny rozmer - pokud nemas tlapu jako medved.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se