Balet Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 Já jsem docela nahnutý k tomuhle... Je to automat, je to Festina, navíc skelet. Za skvělou cenu. Má někdo zkušenost, popřípadě, ví někdo, co je v tom za strojek? klik
xlaque Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 Skušal som ich v jednom hodinarstve,su užasne,vnutri je nejaka ETA,neviem presne,ale malo by to byt niečo ako 2824 bez datumovky.
Balet Odesláno 15. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2008 Pavlos napsal: Na mě působí dost pouťově. Mě se líbí. Stejně bych k nim ještě plánoval modrý řemínek. Líbí se mi, jak jsou čísla nestejně velká a konec konců i průhled na strojek. Zajímal mě právě ten vnitřek, jestli tam je tedy ETA, tak nejspíš není co řešit.
Hanz21 Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2008 Já myslím, že v tom ETA teda rozhodně není.
Godin Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2008 Za ty peníze spíš v lepším případě Myota v horším nějaká Čína
Pavlos Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2008 Skeletonizované hodinky této kategorie působí jak nálepka Ferrari na červené škodivce 120. Pokud chceš pěkné skeletony za málo peněz, podívej se do nabídky Oris nebo Louis Erard. Tyhle se za pár týdnů nebudou líbit ani Tobě.
Návštěvník tolja Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2008 Strojek je japonský, Myiota. Když ve fóru pohledáš, určitě se o něm dozvíš víc.
cody22 Odesláno 15. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2008 (upraveno) Pred vanoci jsem koupil podobny model, jen podle meho jeste hezci:-) A myslim ze stal cca stejne. Tehdy jsem na netu tve skeletony nasel u nekolika prodejcu, ty co jsem nakonec poridil jsem na netu videl jen jednou a bohuzel uz nevim kde. Kalibr je skutecne Myota, presnost jsem fakt nemeril, rezerva chodu je necele dva dny. Strojek je ne primo zdobeny, ale pohled je to hezky. A hlavne uklidnujci. Temer vse je videt:-) Muzu te uklidnit, pokud nejednas s lidma co hodinkam rozumi, nikdo se ti smat nebude. Ty moje kdyz si je obcas vezmu do prace obdivuje kde kdo vcetne zakazniku. Victorinoxy s Unitasem mi jeste nepochvalil nikdo:-( Zitra je vezmu do prace, zkusim udelat foto a dam ho sem. Jinak prave pro to, ze jsem chtel skelet abych taky videl jak se to tam toci a neni to pro me priorita, poridil jsem Festinu. Jestli myslis ze u skeletu zustanes nebo planujes mit je jako ozdobu sve sbirky, pak skutecne je asi lepsi priplatit. Upraveno 15. dubna 2008 uživatelem cody22
cody22 Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2008 (upraveno) Tady jsou. Zdali se mi i lepsi i na citelnost. U tech ktere te zaujali se me osobne rucicky zdali necitelne. Za kvalitu fotek se omlouvam, pujcil jsem si fotak a moc fotit neumim. Upraveno 16. dubna 2008 uživatelem cody22
Balet Odesláno 17. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 (upraveno) cody22 napsal: Tady jsou. Zdali se mi i lepsi i na citelnost. U tech ktere te zaujali se me osobne rucicky zdali necitelne. Za kvalitu fotek se omlouvam, pujcil jsem si fotak a moc fotit neumim. Díky, nevypadají zas tak úplně zle. Osobně bych si vybral verzi s arabským číselníkem. Mimochodem, ten rotor je opravdu dutý? EDIT: Teď jsem si všimnul, že ty, na které mám zálusk jsou jiný typ. Ještě nemám tak cvičené oko holt : ) Upraveno 17. dubna 2008 uživatelem Balet
cody22 Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 (upraveno) Rotor "duty" je. Ale nez je poridis, doporucuju prohlednout si ty me i ty tve (obe barvy ciferniku) nazivo. Je to vazne jine. Upraveno 17. dubna 2008 uživatelem cody22
cody22 Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 Jinak jeste jsem te chtel upozornit na upevneni reminku. To byl jeden z duvodu proc ty me nakonec vyhrali:-) Libi se mi takove stezejky, jsou trochu vykyvne takze se krasne prizpusobi. Shora jsou jisteny sroubky. A prave tohle uchyceni se mi zdalo nejvhodnejsi v kombinaci se skeletem. Jinak kdyz jsem nad tim premyslel, mozna maji ostatni pravdu. Pote co ctu chronomag uz nemuzu tvrdit, ze bych je koupil znova. Jsou dobre, hezke, zajimave, ale preci jen na tom prirovnani samolepky Ferrari a Skodovky neco je... Ale je to jen otazka pocitu. Libit se ti budou urcite, jen mozna bude mrzet ta znacka:-(
Balet Odesláno 17. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 cody22 napsal: Jinak jeste jsem te chtel upozornit na upevneni reminku. To byl jeden z duvodu proc ty me nakonec vyhrali:-) Libi se mi takove stezejky, jsou trochu vykyvne takze se krasne prizpusobi. Shora jsou jisteny sroubky. A prave tohle uchyceni se mi zdalo nejvhodnejsi v kombinaci se skeletem. Jinak kdyz jsem nad tim premyslel, mozna maji ostatni pravdu. Pote co ctu chronomag uz nemuzu tvrdit, ze bych je koupil znova. Jsou dobre, hezke, zajimave, ale preci jen na tom prirovnani samolepky Ferrari a Skodovky neco je... Ale je to jen otazka pocitu. Libit se ti budou urcite, jen mozna bude mrzet ta znacka:-( Zrovna Festina u mě nemá extra zlý zvuk (teda kromě servisu prodejce, ale to je jiná pohádka). Byly to moje první dražší hodinky, které jsem si sám koupil a dlouhou dobu jsem nemohl pochopit proč i mnohem dražší kusy jsou zpracovány o tolik hůř.
cody22 Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 To je muj pocit taky. Kamarad ma Festiny - nejakou edici pro bikery. Proste masivni quartzky, s motivy prevodniku a X tusim ze kvuli Shimano XTR. Ma je par mesicu, ma je na ruce cely den v praci (dela mechanika v cyklosportu) a povrch zatim A1. Ty me take drzi, byt je moc nesetrim. Ale zase nikdy jsem nemel hodinky rekneme nad 15000 takze hodnotit muzu jen podle prvniho dojmu. A ten je, ze i drahe hodinky muzou byt zpracovany hur nez ty levnejsi. Ono by me stejne zajimalo jaky je rozdil v materialu pouzdra z nerez oceli u hodinek za 10000 a za 50000. Pri pouziti treba nejbeznejsi ETY. Myslim ze asi zadny, ale budu rad kdyz to nekdo zkuseny uvede na pravou miru...
Balet Odesláno 18. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 cody22 napsal: To je muj pocit taky. Kamarad ma Festiny - nejakou edici pro bikery. Proste masivni quartzky, s motivy prevodniku a X tusim ze kvuli Shimano XTR. Ma je par mesicu, ma je na ruce cely den v praci (dela mechanika v cyklosportu) a povrch zatim A1. Ty me take drzi, byt je moc nesetrim. Ale zase nikdy jsem nemel hodinky rekneme nad 15000 takze hodnotit muzu jen podle prvniho dojmu. A ten je, ze i drahe hodinky muzou byt zpracovany hur nez ty levnejsi. Ono by me stejne zajimalo jaky je rozdil v materialu pouzdra z nerez oceli u hodinek za 10000 a za 50000. Pri pouziti treba nejbeznejsi ETY. Myslim ze asi zadny, ale budu rad kdyz to nekdo zkuseny uvede na pravou miru... Já myslím, že rozdíl může být v konečném dopracovaní (dobroušení, začištění), pečlivosti přípravy formy lisu, ale i kvalitě oceli... nebo také žádný.
cody22 Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2008 Asi jo, treba nam to tu nekdo vysvetli vic. Jinak az poridis nektere z nich dej vedet pres SZ, bude me zajimat jak jsi poridil :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se