Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

www.palmbookz.tk ale to vyzaduje registraci a ta neni online. Chvili trva, nez ti posle heslo a nekdy je treba urgovat. Jinak skoda, ze tu nikdo neprodava eknihy. ja bych za to klidne i platit (samozrejme, patricne snizenou cenu oproti tistene verzi). Jenze u nas to nikdo nevede. Tady by to asi neutahli.

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nehrozi nikdy som sa neregistroval. Vždy si dám "Hledání" potom ked niečo najdem len sa prekliknem na podrobny popis knihy. Tám dám stiahnuť a hotovo. Teraz som to celé ešte raz skontroloval, určite som neni prihlásený. A používam Operu. Zasádne nevyužívam automatické pamätanie hesiel.

Odesláno
Jen nebuď tak "skromnej" - dobrá jsme tedy "Uber-hifisti" !!!

Já nejsem skromnej, já jsem naopak šíleně ješitnej.

No proto tam máš ty uvozovky, takových nás tu bude asi víc... :)

Odesláno
...tenhle ten eink ma neco do sebe. ...na dovolenku si misto 1-2 knizek muzes vzit treba celu knihovnu citajici 2000 svazku ...

Na jaký dovolený to hymbajs jezdíš? To bych si taky nechal líbit ! - něco jako "Dva roky práznin" ??? (nebo spíš dvacet...) :D

...aha - to bude asi zaměstnanecký "benefit" u Chronomaga ???

Odesláno
...tenhle ten eink ma neco do sebe. ...na dovolenku si misto 1-2 knizek muzes vzit treba celu knihovnu citajici 2000 svazku ...

Na jaký dovolený to hymbajs jezdíš? To bych si taky nechal líbit ! - něco jako "Dva roky práznin" ??? (nebo spíš dvacet...) :D

Hehe to ani ne. Ale mam rad vyber ;) A uznej, ze ze 2000 tisic svazku mam lepsi vyber nez z max. 2 knizek, ktere si pribalim do kufru. A i doma je to velmi pohodlne. Zadne obraceni stranek, zadle lamani hrbetu knihy, zadne ztracene zalozky a hledani posledniho mista kde jsem skoncil a to nemluvim o vyhledavani v textu! Jsem proste hracicka a mam rad pokrok a tohle mi fakt jako krok spravnym smerem pripada ;)

Odesláno

... A uznej, ze ze 2000 tisic svazku mam lepsi vyber nez z max. 2 knizek... Jsem proste hracicka a mam rad pokrok a tohle mi fakt jako krok spravnym smerem pripada ;)

Já mám taky rád pokrok... jen mě zajímalo, kam si mám jít stoupnout do fronty na takový prázdniny... :)

Odesláno
...dálnice v Německu je nudná do té doby, než si všimnete v protisměru jedoucího kamiónu, jehož řidič si, kromě nedodržení předepsané maximální rychlosti, kouše nehty NA NOHOU!!! To se mi skutečně stalo!

Nekecej - moc koukáš na televizi... :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...