STRKKT Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Díky všem, nakonec jsem objednal Glyceríny, protože alternativy nebyly o tolik levnější, nebo mě nezaujaly. Samozřejmě jsem zadal adresu s nabodeníčky (tímto pozdravuji prvního kosmonauta Jana H...) a tak je otázkou, jestli to pošlou mě, nebo někam na Proxima Centauri.
Ondrej75 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna V 20. 8. 2025 v 6:51, Zlý vlk napsal: Ahoj, ten ciferník je tmavě modrý, nebo to dělá jen antireflex?
FantasticFabio Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 13 hodinami, Ondrej75 napsal: O je to prosím za značku? A kde se dá koupit? Díky Tak schválně , co ti to připomíná ? Ten tvar ruček je totiž “ nezaměnitelný “ no a to pouzdro , ta luneta , to je klasika ….. a koupit ?! Už asi ne….
Ondrej75 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 10 minutami, FantasticFabio napsal: Tak schválně , co ti to připomíná ? Ten tvar ruček je totiž “ nezaměnitelný “ no a to pouzdro , ta luneta , to je klasika ….. a koupit ?! Už asi ne…. Jo to jsou Primky ty barvičky trochu odvedly pozornost
Zlý vlk Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Před hodinou, Ondrej75 napsal: Ahoj, ten ciferník je tmavě modrý, nebo to dělá jen antireflex? Ano, ciferník je tmavě modrý.
Lukáš3 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Rozhodně není problém poskládat něco bronzového zrovna dneska jsem si něco poskládal pro sebe 40mm a krásný safír. Jen ještě nemám vybraný ciferník... Tenhle je jen provizorní "testovací" 2
Snekofon Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna 3 roky spokojenosti a srovnání stav nových vs. poctivě nošený bronz AL typu. Je to foceno za jiných světelných podmínek - v podstatě povrch ztmavne, zmatní, nemá moc tendence dělat mapy, nebo vysloveně plesnivé místa.... 7
Zlý vlk Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Šest let občasně nošené Tridenty pár týdnů po koupání v moři 6 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se