Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 je to rovné - jako na první fotografii je to odtud x má tam celkem dobré věci http://www.watchworx.co.uk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 Uz to vidim. Dik za tip, maji tam hezke veci. Tohle je tam zajimave za dobrou cenu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 tohle je podle mne regulérní panerai guma (lícová strana) bez nápisu - nechce se mi hrabat do krabice, ale podle mne to vypadá stejně - za 300 dobrý http://www.watchworx.co.uk/pages/lwb/diver...TSS%20Scuba.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2008 instalatéři jsou schopní kvůli řemenu i rozpárat AUTO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronoland Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2008 Poradite mi? Potrebujem pre znameho kaucukovy remienok na PAM00214 - Radiomir Rattrapante. Na koho je najlepsie sa obratit? Vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2008 Poradite mi? Potrebujem pre znameho kaucukovy remienok na PAM00214 - Radiomir Rattrapante. Na koho je najlepsie sa obratit? Vdaka 24-ka se da koupit tady, ale na radiomiry budes potrebovat 26-ku. Ani nevim, dela se vubec ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2008 24-ka se da koupit tady, ale na radiomiry budes potrebovat 26-ku. Ani nevim, dela se vubec ? nedělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 Existuje Kaučuk 26mm jedině neorigo bez popisků.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronoland Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 nie je podmienka, aby bol original, hlavne aby tam pasoval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 ... tak jsem si dnes po dlouhé době natáhl košily a zjistil jsem, že panerai nejsou ty pravé hodinky do košile ... sice jsem je měl, ale ani jednou nezjistil kolik je hodin x nešly vyndat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 ... tak jsem si dnes po dlouhé době natáhl košily a zjistil jsem, že panerai nejsou ty pravé hodinky do košile ... sice jsem je měl, ale ani jednou nezjistil kolik je hodin x nešly vyndat Rád bych tě v košili někdy viděl. Vždyť já tě znám jen v té vytlemené mikině Zkus tam dát Mechana (ne mechana, ale Enzo Mechana), je trochu placatější, ne? Nezdá se to (aspoň mně), ale zdánlivě malé rozdíly v tloušťce řemene dělají divy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 Nezdá se to (aspoň mně), ale zdánlivě malé rozdíly v tloušťce řemene dělají divy. Je to tak, enzo je maximum, presel jsem i na tenci remeny. Lip se nosi a hlavne lepe lezou do rukavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 ... nebudu ty hodinky šidit nějakým nudným řemenem ... musím koupit něco do košile ... (tajný favorit je archimede vintage a nebo nějaký rolex - ten až napřesrock) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 ... nebudu ty hodinky šidit nějakým nudným řemenem ... musím koupit něco do košile ... (tajný favorit je archimede vintage a nebo nějaký rolex - ten až napřesrock) ... ...no rozhodne by som do nudnych remenov nesiel ani ja. Mas este jednu moznost. Odstrihni gombiky na rukavoch kosele a presi ich o 1 cm dalej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 ...no rozhodne by som do nudnych remenov nesiel ani ja. Mas este jednu moznost. Odstrihni gombiky na rukavoch kosele a presi ich o 1 cm dalej. Taky reseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 ... přešití knoflíku nic neřeší ... panerai (luminor) nejsou hodinky do košile potažmo obleku ... akorát se to musí vyzkoušet a pak udělat závěr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2008 Reminek do kalhot Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2008 Reminek do kalhot Panerai Bohužel ničím firmu panerai neodráží - jen potisk názvu neberu. Měl by to být pořádný macek s pořádnou sponou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2008 tohle je lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2008 tohle je lepší A toto je uvnitř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se