Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 555
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Uz to vidim. Dik za tip, maji tam hezke veci. Tohle je tam zajimave za dobrou cenu:

post-3003-1228421493.jpg

Odesláno
  Chronoland napsal:
Poradite mi? Potrebujem pre znameho kaucukovy remienok na PAM00214 - Radiomir Rattrapante. Na koho je najlepsie sa obratit? Vdaka

24-ka se da koupit tady, ale na radiomiry budes potrebovat 26-ku. Ani nevim, dela se vubec ?

Návštěvník YPO
Odesláno
  Baker napsal:
24-ka se da koupit tady, ale na radiomiry budes potrebovat 26-ku. Ani nevim, dela se vubec ?

nedělá

Návštěvník YPO
Odesláno

... tak jsem si dnes po dlouhé době natáhl košily a zjistil jsem, že panerai nejsou ty pravé hodinky do košile ... sice jsem je měl, ale ani jednou nezjistil kolik je hodin x nešly vyndat :thumbsdown_anim:

Odesláno
  YPO napsal:
... tak jsem si dnes po dlouhé době natáhl košily a zjistil jsem, že panerai nejsou ty pravé hodinky do košile ... sice jsem je měl, ale ani jednou nezjistil kolik je hodin x nešly vyndat :thumbsdown_anim:

Rád bych tě v košili někdy viděl. Vždyť já tě znám jen v té vytlemené mikině :D

Zkus tam dát Mechana (ne mechana, ale Enzo Mechana), je trochu placatější, ne? Nezdá se to (aspoň mně), ale zdánlivě malé rozdíly v tloušťce řemene dělají divy.

Odesláno
  lolohh napsal:
Nezdá se to (aspoň mně), ale zdánlivě malé rozdíly v tloušťce řemene dělají divy.

Je to tak, enzo je maximum, presel jsem i na tenci remeny. Lip se nosi a hlavne lepe lezou do rukavu. ;)

Návštěvník YPO
Odesláno

... nebudu ty hodinky šidit nějakým nudným řemenem ... musím koupit něco do košile ... (tajný favorit je archimede vintage a nebo nějaký rolex - ten až napřesrock) :) ...

Odesláno
  YPO napsal:
... nebudu ty hodinky šidit nějakým nudným řemenem ... musím koupit něco do košile ... (tajný favorit je archimede vintage a nebo nějaký rolex - ten až napřesrock) :) ...

...no rozhodne by som do nudnych remenov nesiel ani ja.

Mas este jednu moznost. Odstrihni gombiky na rukavoch kosele a presi ich o 1 cm dalej. :speak_cool:

Návštěvník YPO
Odesláno

... přešití knoflíku nic neřeší ... panerai (luminor) nejsou hodinky do košile potažmo obleku ... akorát se to musí vyzkoušet a pak udělat závěr :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...