Přejít na obsah

PANERAI řemínky

old black

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 536
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO

... tak jsem si dnes po dlouhé době natáhl košily a zjistil jsem, že panerai nejsou ty pravé hodinky do košile ... sice jsem je měl, ale ani jednou nezjistil kolik je hodin x nešly vyndat :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... tak jsem si dnes po dlouhé době natáhl košily a zjistil jsem, že panerai nejsou ty pravé hodinky do košile ... sice jsem je měl, ale ani jednou nezjistil kolik je hodin x nešly vyndat :thumbsdown_anim:

Rád bych tě v košili někdy viděl. Vždyť já tě znám jen v té vytlemené mikině :D

Zkus tam dát Mechana (ne mechana, ale Enzo Mechana), je trochu placatější, ne? Nezdá se to (aspoň mně), ale zdánlivě malé rozdíly v tloušťce řemene dělají divy.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

... nebudu ty hodinky šidit nějakým nudným řemenem ... musím koupit něco do košile ... (tajný favorit je archimede vintage a nebo nějaký rolex - ten až napřesrock) :) ...

Odkaz ke komentáři

... nebudu ty hodinky šidit nějakým nudným řemenem ... musím koupit něco do košile ... (tajný favorit je archimede vintage a nebo nějaký rolex - ten až napřesrock) :) ...

...no rozhodne by som do nudnych remenov nesiel ani ja.

Mas este jednu moznost. Odstrihni gombiky na rukavoch kosele a presi ich o 1 cm dalej. :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...