Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
  Red Dwarf napsal:
No to teda zírám! Tohle bych čekal od číňanů nebo Japonců, ale Tag Heuer?

Když můžou dělat brýle a já nevím co ještě, tak proč ne mobil :) ...... že by se z Tagu pomalu stávala módní značka ? :thumbsdown_anim:

Odesláno (upraveno)

No, to je klasický postup vysoká cena = exklusivita :D Prim vlastně dělá to samé... Vyrobí standardní hodinky kterých je ve střední a nižší střední kategorii hafo a bouchne na ně cenovku jako kráva... a exklusivita je zaručena :cheff: Prostě to nemůže mít každý a tak je to přeci, logicky, statutový znak :boxing: U některých hodinek zafunguje legenda, u jiných jen cena ... a tady je to to samé... Mám mobil který stál 100 papírů... mám na to , jsem boss... a ty si bosa nova... :clap:

Je to také cesta jak se etablovat mezi TopClass... záleží jen na klientech zda to překousnou... Pokud uvěří, je firma v pohodě :D

Upraveno uživatelem Onion
Odesláno

Jejda, v dnešní době už se nedivím ničemu, ale občas mi někteří vyrazí dech. Prestižní hodinářská firma a mobilní telefony? No nic, Tag Heuer má u mě další velké mínus"

Odesláno (upraveno)
  Balet napsal:
Tohle mě zaujalo víc. Ne, že bych takovou šílenost chtěl, ale vypadá to zajímavě.

Tohle bych cekal spis od Sony Ericssonu nez od TH, kazdopadne myslim, ze TH uz zacina byt hodne "modni" znacka, vetsina jejich modelu jde mimo me, i kdyz par zajimavych by se naslo.. Drive jsem nutne potreboval TH Monaco, pak jsem je mel chvilku na ruce a zjistil jsem, ze kdyz je mit nebudu o nic neprijdu, za cenu za kterou se prodavaji si koupim radsi nejaky jiny klenot od firmy ktera podle me jeste dela hodinky. Neco jinyho je to v pripade vintaznich Heuer kousku jako Autavia, tam si vybrat dokazu a vypada to, ze nektery vintazni Heuery by se mi mohly hodit do sbirky ;)

Co se tyce toho telefonu, nelibi se mi to a to ze to stoji 100 litru neni vyhoda ktera by me presvedcila ze se mi to libi.. U tohohle telefonu to rozhodne neni o funkcich, ale tak nejak si myslim, ze pro beznou cast populace bude porad nejaky model od Nokie 8800 Arte nebo ja nevim co synonymem vetsiho luxusu nez gumovej TH.

Upraveno uživatelem spiderer
Odesláno

Wow! :blink: Mobil od TAGu?! To jsou veci... Až Omega začne vyrabet jogurty, a IWC - cigara, tak přestanu nosit hodinky vubec! :baaasmiley:

Ikdyž ten TAG mobil rozhodne vypada zajimave, ale ne za 90 000 kč.......

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...