Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 176
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Jajaj midlochu, dostals mě, autům bohužel nerozumím, beru to tak pocitem, jasný? Myslím ale, že impréza není SUV, nebo jo? Asi v Brně nemáte paládium, blondýny si to nemaj kam namířit, vono nejni vo co stát..... (to paládium)

no-one - když vzdušnej vlk, tak šedivej a zubatej, ne? Nechápu, proč jsou tam ty stupnice - je to logáro? Proč? Taky ty rušivý paprsky na ciferníku si mohli odpustit.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
Na nic nečekej, cigi je ode dávna nakažený virem anti B, B je a bude značka která je spojena s letectvím a se skvělými hodinkami vůbec.

Tvůj příklad z růžovým 911 je sice zábavný, ale nic neříkající, pokud se chceš o majitelích tohoto skvělého nářadí dozvědět víc, tak ti doporučuji tuto http://moje.auto.cz/supermike/nema-prezdivku.html nejlepší recenzi na moje auto majitele Turba z Brna je to opravdový gurmán, který prošel mnoha a mnoha skvělými auty.

Příklad zněl na nesmyslné SUV pošli mi prosím tě nějaké fotky té růžové 911 s tou blondýnkou, moje mladá která má auta taky ráda se sice v mé 911 svezla, ale řídit ji rozhodně nehodlá, je to bestie která ti udělá z lýtka levé spojkové nohy pořádný sval...

Jinak tady http://www.youtube.com/watch?v=kw1xI9GPCqA sem si byl trochu zajezdit v Sosnové, přesto že bylo trochu mokro, tak drifteři v STičkach zůstali v zadu :evil:

Do růžových 911 je snad Tiptronic bez příplatku, ne?

Odesláno
Do růžových 911 je snad Tiptronic bez příplatku, ne?

Jedině, že by si někdo tu růžovou nastříkal v garáži, i když za prachy jde dneska fšecko tak i takový svinstvo... :suicide_anim:

Odesláno
No jo, no-one, jsi teprve nedávno nakažený zdejším virem, je jasný, že máš breitling spjatý s letectvím. To je prvoplánové mladické poblouznění, které vytrvale drží jen midlocha, což ovšem budí moje uznání. Vyčkal bych, zalistoval tu, počkal, co si třeba cyber koupí za měsíc :) ....

Midlochu, to porsche jsi dal za dobrý příklad - oni skutečně dřív byli synonymem autosportu, ale dneska, sorry, když se řekne porsche, tak si představim blondýnku, jak si v růžový devětsetjedenáctce vytřásá kosti a vnitřnosti cestou na nákup do paládia. Nedůstojné, ale pravdivé. Závodníci na jižní spojce mají impreézy, že jo!

breitling je pro obecné publikum synonymem leteckých hodinek, ale pro zdejší fajnšmekry?? Jako já, třeba ?? :D :D :D Nemůžu se zbavit dojmu, že v brailích je pilot malinko overdressed, asi jako potápěč s bombama v seadwellerech, neřku-li paneraích :). Vidím tuhle jedinou výhodu, zde mnohokrát zmiňovanou - spojíš dva koníčky a taky to dobře působí navenek (na cestující v dopravním jetu , třeba). Můj osobní pocit víc zahřejou airmany, longiny. Jináč žlutý emergency, to je fakt pošušňáníčko.

Jestli to dobře dopadne, tak brzo prodám nějaké Omegy, jedny Paneraie, a jedny Longinesy, a koupím si konečně pořádný hodinky...respektive Luminor GMT 8days. Ale B1 ( až soudruzi z Příkopů opraví co napáchali, a já jim to zaplatím ) si stejně nechám. Jo a osobně si myslím, že nejlíp zahřeje originál kožená letecká bunda, nejlépe originál od Alpha Industries...hodinky, ať už Longiny, Airmany, nebo Breitlingy moc nezahřejou....

Odesláno

Pocit zahřejou...ne trup :) Páne jo, luminor GMT 8 days, to si ani netroufnu vypůjčit na těch 5 vteřin.... To je jasný, že pak ty B1 jsou do letadla, na kolo, na stavbu, prostě tak na ničení. To je všeobecně dost vyspělá kombinace, k ní je třeba se dopracovat!

Midlochu, že se na ty mý prázdný argumenty někdo porád chytá, nejni to k pláči, co? Chceš foto, máš ho mít (blondýna si kupuje pětistý džíny). Pro mě TYPICKÝ porsche, bohužel. Napadá mě, když to náhodou natřeš impreéze, nemůže to bejt i řidičem?

K tématu - omrk jsem to na nějakým chrono24 - proježíše, ty breitling jsou ještě dražší, než jsem předpokládal! Na quarztky něco nevídanýho. Něco takovýho se nedá vybrat po internetu, je třeba to vyzkoušet, nejlépe na obou rukou, tam může být těžce postřehnutelný detail (třeba váha, odlesky - pozor na ty paprsky), který to pošle do kopru.

Odesláno
Prosil bych Pekose nebo nějakého další znalce Breitlingu osvětlit co stojí takové hříšné peníze na kusu oceli jež se nazývá ocelový tah na Breitling jako příklad uvedu Pilot .

-pilot601.jpg

ten napis je asi 90perc ceny :D

Odesláno
Pocit zahřejou...ne trup :) Páne jo, luminor GMT 8 days, to si ani netroufnu vypůjčit na těch 5 vteřin.... To je jasný, že pak ty B1 jsou do letadla, na kolo, na stavbu, prostě tak na ničení. To je všeobecně dost vyspělá kombinace, k ní je třeba se dopracovat!

Midlochu, že se na ty mý prázdný argumenty někdo porád chytá, nejni to k pláči, co? Chceš foto, máš ho mít (blondýna si kupuje pětistý džíny). Pro mě TYPICKÝ porsche, bohužel. Napadá mě, když to náhodou natřeš impreéze, nemůže to bejt i řidičem?

K tématu - omrk jsem to na nějakým chrono24 - proježíše, ty breitling jsou ještě dražší, než jsem předpokládal! Na quarztky něco nevídanýho. Něco takovýho se nedá vybrat po internetu, je třeba to vyzkoušet, nejlépe na obou rukou, tam může být těžce postřehnutelný detail (třeba váha, odlesky - pozor na ty paprsky), který to pošle do kopru.

K pláči to je a možná by ses s 911 mohl nechat někým svést, asi netušíš o čem tento etalon a měřítko pro ostatní sportovní auta je. (Ale ne s nějakou blondýnkou z Palladia)

Jinak nic proti impreze bezmezně ji také miluji a párkrát ji řídil, ale 911 je přece jen ještě o něčem jiném, jo na tom okruhu byli borci, kteří rozhodně přesně věděli jak se s tím zachází...

Odesláno
K pláči to je a možná by ses s 911 mohl nechat někým svést, asi netušíš o čem tento etalon a měřítko pro ostatní sportovní auta je. (Ale ne s nějakou blondýnkou z Palladia)

Jinak nic proti impreze bezmezně ji také miluji a párkrát ji řídil, ale 911 je přece jen ještě o něčem jiném, jo na tom okruhu byli borci, kteří rozhodně přesně věděli jak se s tím zachází...

Ja jsem vsema 10 pro Imprezu- do 911 se nevejde kocarek :suicide_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno
Ja jsem vsema 10 pro Imprezu- do 911 se nevejde kocarek :suicide_anim:

do Imprezy taky ne ...... a z Prahy do Brna nedojedeš bez mezipřistání :)

Odesláno (upraveno)

Do te nove se vejde- ted o vikendu jsem to zkousel. Nejdu do STi :crying_anim: ale do obycejne 2,0 :crying_anim: takze mezipristani bych nemel potrebovat

Upraveno uživatelem Jacobs
Odesláno
Prosil bych Pekose nebo nějakého další znalce Breitlingu osvětlit co stojí takové hříšné peníze na kusu oceli jež se nazývá ocelový tah na Breitling jako příklad uvedu Pilot .

Pilot zrovna mám. Je to tak, že:

1. Spolu s hodinkami to zas takový rozdíl nebyl

2. Je to nejkvalitnější tah, co jsem zatím měl v ruce a na ruce. Netahá, sedí, vypadá dobře.. prostě je super! Jasně, že bych byl radši, kdyby byl zadarmo, ale tak to na světe chodí - když je věc lepší o 100% než jiná, může to klidně znamenat, že může být o 1000% dražší.

3. Cena je tvořena nabídkou a poptávkou (snad se to teď učí už i na gymplech, doufám). A pokud jsou lidé, kteří to za tu cenu koupí, proč by to B. neprodával?

Odesláno

Přesně tak, tudle sem se bavil s jedním STIčkařem a ten úplně brečel: v Brně natankuju plnou nádrž 98čky, jedu po dálnici 130 a před Prahou musím znova tankovat... Náklady na provoz 911 jsou úplně jinde. (samozřejmě situace se mění u Turba).

Jinak já jezdím celej týden ve služebním autě, kam dám kočárky i dva, a přesednout do něčeho o víkendu, kam se vejdu já, mladá a na zadní sedačky dvě menší děcka je úplně boží. Je to zkrátka úplně něco jinýho a o to mi taky šlo. Jízda je naprosto bombézní, 911 je prostě etalon, akorát sem už letěl cca 15 metrů bokem v příkopu a měl štěstí, že těsně minul strom, podvozek je tvrdej a na našich nekvalitních silnicích při nájezdu v rychlosti na hrb trčící ze silnice zadním kolem to prostě nadskočí a pak to jede... Žádný Švajcarsko, bohužel :crying_anim:

Tohle Impreze třeba moc nevadí, ale 911 trpí.

Odesláno

No, tak jsem to byl ještě jednou omrknout. Zaměřil jsem se hlavně na čitelnost těch AirWolfů, a musím říct, že v pohodě. Nakláněl jsem je do různých úhlů pod světlem a za každé situace byl čas dobře odečitatelný. "Zmršená" šestka mi nijak nevadí. Vlastně kdybych nevěděl že je "zmršená" ani bych si nevšiml. :)

Skvěle čitelný a dobře vypadající mi přišli i AeroSpace.

Jinak ale musím uznat, že B-1 jsou taky moc pěkný (ale neviděl jsem je v reálu). Bohužel již není možnost je koupit. Akorát u jednoho prodejce mi řekli, že by mohli mít jedny na centrální skladu, tak uvidím ... ani nevim, jestli bych jim dal přednost před AW. Každopádně počkám na zprávu, že bych se na ně zajel podívat a jinak příští týden objednávám AW :)

TO: Skyraider. To nikdo netrvdí, že pilota nedělají hodinky :) Taky jsem zdůraznil svoje důvody nákupu B. I kdybych si koupil G-Shock, tak ušetřené peníze stejně neprolítám :)

Neb rozpočet co mám na létání na sezónu je dostatečný a ani se speciálnám budgetem bych toho nenalétel víc :)

Jinak všem děkuju za tipy a rady. Při konečném výběru dost pomohli :)

No a až se trochu rozkoukám, ty BlackBirdy tam asi nenechám :thumbsup_anim:

Odesláno
Přesně tak, tudle sem se bavil s jedním STIčkařem a ten úplně brečel: v Brně natankuju plnou nádrž 98čky, jedu po dálnici 130 a před Prahou musím znova tankovat... Náklady na provoz 911 jsou úplně jinde. (samozřejmě situace se mění u Turba).

Jinak já jezdím celej týden ve služebním autě, kam dám kočárky i dva, a přesednout do něčeho o víkendu, kam se vejdu já, mladá a na zadní sedačky dvě menší děcka je úplně boží. Je to zkrátka úplně něco jinýho a o to mi taky šlo. Jízda je naprosto bombézní, 911 je prostě etalon, akorát sem už letěl cca 15 metrů bokem v příkopu a měl štěstí, že těsně minul strom, podvozek je tvrdej a na našich nekvalitních silnicích při nájezdu v rychlosti na hrb trčící ze silnice zadním kolem to prostě nadskočí a pak to jede... Žádný Švajcarsko, bohužel :crying_anim:

Tohle Impreze třeba moc nevadí, ale 911 trpí.

Jasne u STi tomu verim ale u 2,0 jezdim za 11 a mam 60 litrovou nadrz

Odesláno
TO: Skyraider. To nikdo netrvdí, že pilota nedělají hodinky :) Taky jsem zdůraznil svoje důvody nákupu B. I kdybych si koupil G-Shock, tak ušetřené peníze stejně neprolítám :)

Neb rozpočet co mám na létání na sezónu je dostatečný a ani se speciálnám budgetem bych toho nenalétel víc :)

Dostatečný rozpočet na leteckou sezónu neexistuje :tomcat:. Hodně štěstí při výběru :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...