Gombo Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Dnes významný deň pre Bulova Lunar Pilot - 2. august 1971 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 V 1. 8. 2021 v 14:02, Gombo napsal: Dobře ty:) jsou to staré Snorkly, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 @ponorka9kéž by boli. Su to novodobe dvojky. ( archivna foto ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 před 16 hodinami, Gombo napsal: @ponorka9kéž by boli. Su to novodobe dvojky. ( archivna foto ) Jak tě znám, čekal jsem vintážky. Ale i tahle reedice má něco do sebe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 @ponorka9 verim, ze narazim aj na vintazky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Nový přírůstek :) ty hodinky jsou naživo dost šílené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 před 7 hodinami, KOCKOPEES napsal: Nový přírůstek ty hodinky jsou naživo dost šílené Ahoj, v čem ti přijdou šílené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 No tvar pouzdra. Jsou dos vysoké. Indexy v plastových válečcích. Krátké ručky. Dost vypouklé sklo. Luneta je z boku dole úzká a nahoře široká. Já mám samé potápky seiko takže pro mě je to dost změna. Naživo to všechno hraje a jsou supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Ještě nutně potřebuji accutron 2 v modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Snorkel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Kočkopsovi gratulace! Bych celkem uvítal shrnutí dojmů s odstupem, až opadne vlna nadšení z nové akvizice. Mně ty "ďábelský šnorchly" dost braly, ale nebyl jsem schopnej vstřebat skoro stejně dlouhý ručky, ani ty plastový indexy. Evokovaly ve mně spolupráci Prim + Preciosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Díky. No zatím jsem nadšený takže líbí se mi, ale líbilo se mi spousta hodinek a už jsou fuč . Na moji ruku jsou velikostní minimum. Tah je za mě hrozně tenký a připadá mi trochu jako pro starého strejdu. Hodím je na nato. Tahy stejně nenosím. Chtěl jsem něco trochu retro a to hodinky splňují. Prostě na zimu ke svetrům a košilím. Připadají mi jako takové nablýskané želvy. Ten tvar pouzdra mám rád a sedí mi. Ty indexy jsou právě na těch hodinkách asi to nejzajímavější jen by to chtělo lépe nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Tak jsem je dal na nato. Pohodlnější to je, ale nejsem zatím moc přesvědčený. Možná jinou barvu. Nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Jsou to potápky, ty patří na tah nebo gumu (silikon). Koukal jsem na ně asi půl roku (hlavně na zelenou variantu), ale nakonec jsem se rozhodl nemělnit finance a odložit je na něco definitivnějšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 No já je vyměnil za samuraje, které jsem nenosil, takže zkouším a když se nechytnou, tak půjdou dále No já všechny hodinky nosím na zulu nebo nato, takže v tomto směru nejsem konzervativní Nicméně na fotkách vypadají výrazně blbě než naživo. Hlavně teda na mých fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Tyhle 666 devil diver jsou skoro přesnou kopií původních potápek Snorkel, za to klobouk dolů Bulově, že nevymýšlí moderní kreace na původní modely, ale dělá jen velmi malé designové úpravy a mění tedy velikost, kdysi se tak velké hodinky nenosily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Jo to je pravda. Povedlo se jim to. Jsou fajn a na ruce dobře sedí. Jen musím dořešit řemen. To dvojbarevné nato mi nějak nesedí možná zkusím nějaký tropic. Pak dám foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Myslím, že na tom originálním tahu vypadají nejlíp, ale každý nemá tahy rád, já třeba jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se