Jump to content

Recommended Posts

Posted

Protože tu tohle vlákno chybí, tak ho zakládám - dávejte sem svoje Bulovy dle libosti. 

Zde přikládám možná až moc odvážnou kombinaci bronzové a nato zeleného pásku 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

beeman: Jak je na tom lumi?

MrBejky: Nad těmahle jsem taky uvažoval, ten cifr je bílej nebo do žluta?

Posted (edited)

Tak ještě jedna fota chrona, nějak se na ně nemohu vynadívat poslední dobou, příští foto dodám už jiné Bulovy, mám ještě dva kousky :).

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by code2
Posted (edited)

To budou hodně stare hodiny tak nějak kolem WW2 ne? Máš i foto strojku?

Edited by code2
  • 3 weeks later...
Posted

Dnes celý den quartzky.

Jsou parádní, od jejich nákupu mě kdysi odradilo, že nemají safír...škoda.

Posted

Jsou parádní, od jejich nákupu mě kdysi odradilo, že nemají safír...škoda.

Jojo, za ty prachy hodně muziky. Safíru je škoda, ale jeho absenci nijak vážně nepociťuji, a to hoďky nešetřím. Nejsou příliš vysoké a i když sklo trochu přečuhuje nahoru, zatím ho jsem neškrábnul.

• 2 weeks later...
Posted

Jojo, za ty prachy hodně muziky. Safíru je škoda, ale jeho absenci nijak vážně nepociťuji, a to hoďky nešetřím. Nejsou příliš vysoké a i když sklo trochu přečuhuje nahoru, zatím ho jsem neškrábnul.

Jojo ty field watch od Bulovy mám taky a přestože škrábance se mně na klasickém skle objevují celkem rychle, tak tady zatím skoro nic :)

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Taky jsem nad těma 98B242 uvažoval, díval jsem se že ne Ebay se pohybují občas kolem 160-200 USD + dph/clo z USA. Jak seš s něma spokojenej, nejsou už trochu velké? Přece jen mají 50mm.

Na fotkách jsem myslel že ručičky jsou spíš do oranžova, ale z tvé fotky vidím spíš žlutou. 

Klidne se trochu rozepiš :)

Díky 

Edited by code2