Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Také jsem je viděl v reálu,mně osobně se líbí na koženém řemínku.A ve skutečnosti působí luxusnějším dojmem než na fotkách.

• po 3 týdnech...
Odesláno
  xxxxxfazerxxxxx napsal:
Nevim jestli je to to prave,psal jsem to kdysi v tvem vlakne-odkaz na cenu----http://www.watchesonnet.com/Mens-Grand-Carrera.html

Nene, mel jsem na mysli tyto.

image0060.jpg

Odesláno

Kochejte se chlapci a děvčata" Prošel jsem všechny Grandky a nejdražší jdou 4500 USD, tyto 36 snad ještě nejsou ani v prodeji si myslím, a cenu tipuji okolo 6000 USD. Malé autíčko inspirované právě 36kami" Pěkné.

post-364-1233753570.jpg

post-364-1233753618.jpg

post-364-1233753644.jpg

• po měsících...
Odesláno

Mně se to neuvěřitelně líbí. Navíc si myslím, že skutečně naživo, kdy vyniknou všechny detaily, to bude ještě mnohem, mnohem lepší. Ovšem cena se mně líbí už mnohem míň. Snad to na "šedým" trhu trochu klesne...

Odesláno (upraveno)

No ony vubec ty Heuery nazivo vypadaji podstatne lepe. Videl jsem tu vyse zminovanou limtku Grand Carrera a jsou fakt moc pekne.

U jinych hodinek mi ten rozdil foto/realita tak velky nepripada.

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno
  Baker napsal:
Cena je mazec, ale taky se mi hodne libi :)

Fakt v podstatě celá řada Grand Carrera je slušnej mazec. Pro mě jde konečně o důstojnýho následovníka historickejch modelů. A zároveň je to tak trochu čára přes rozpočet, protože jsem sice měl dlouhodobě v plánu Rolex DS, ale nebylo to nic, co by mně nějak leželo v hlavě. Ovšem nad tímhle modelem budu asi hodně přemýšlet.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...