Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V jine diskuzi jsem vyrknul nazor, ze kazde dalsi pokracovani nejakeho komercniho titulu uz bylo jen slabsi odvar prvniho dila. Samozrejme to asi bylo trochu prehnane, ale presto si myslim, ze 98% pokracovani je jen o vetsim poctu vybuchu a vydelani vice penez. Jaky je vas nazor? Uvedte priklady podle vas uspesnych pokracovani, ktere se vam libily vic, nebo minimlane stejne jako I?

Ale dopredu poprosim, "hadejme" se ve vsi pocestnosti, at se nam tu nestrhne nejaka III svetova :D

Odesláno

No myslím,že zrovna pokračování jedničky Blbý a Blbější bylo opravdu blbější,ale z posl.doby třeba Mission Impossible III rozhodně není horší než předchozí díly,možná i lepší (asi proto,že jsem to viděl na megaplátně s brutal zvukem v multikině Ládví,..doporučuju sál 1:-),taky co díl jinej režisér. Naopak mě zklamala Doba ledová 2,nebýt veverky(kvůli týhle potvoře jsem na to šel do kina),tak je to o

h*vnu.

Odesláno

Pokračování kvalitativně minimálně ekvivalentní originálu bych označil třeba u série Hvězdné války (nejen nová technika umožnila lepší efekty, ale i úroveň "storyline" je celkem adekvátní, možná i barvitější, což je u tohoto žanru celkem žadoucí). Ze starších pak třeba série Fantomas ("dvojka" srovnatelná, možná i lepší, "trojka" asi lehce slabší). Myslím, že poměrně vydařená a celkem vyrovnaná série je Batman, i když se jednotlivé díly poměrně lišily z hlediska pojetí stylu (do značné míry kvůli jejich různým režisérům). Ještě bych do této kategotie zařadil z hlediska konzistence kvality asi i všechny díly Terminátor.

(Údajně je solidní i MI III (prý lepší než "dvojka"), ale zatím nemohu soudit, ještě jsem neviděl...)

Série, kde jednička představila něco poměrně solidního ve své kategorii, ale sekvely byly spíš jen prázdnou komercí je pro mě třeba Rocky.

No a za film, kde se "jednička" stala doslova zdaleka nedostiženou filmovou klasikou považuji třeba 2001:Vesmírná Odyssea - sekvel sice nebyl bezduchý, ale významu originálu se neměl šanci přiblížit.

Návštěvník Kamil
Odesláno

SEKVEL - co to je za slovo? Nikdy jsem se s ním nesetkal, odkud to máš? Jinak Star Wars a Terminator byli mou první reakcí :)

Odesláno

A co trilogie Homolkovi? Ecce homo..., Hogo fogo..., Homolka a tobolka :D Hele, Ludvo, jestli si ten fotbal ("hodinky":) ) nevybojuješ, tak si u mě mrtvej Homolka! :D :D :D

Odesláno
A co trilogie Homolkovi? Ecce homo..., Hogo fogo..., Homolka a tobolka :D Hele, Ludvo, jestli si ten fotbal ("hodinky":) ) nevybojuješ, tak si u mě mrtvej Homolka! :D :D :D

Nesouhlasim. Prvni dil byl excelentni, ale kazdym dalsim to bylo horsi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...