Pjurcik Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Skoda, ze jsou tak velike. Byt to 45mm tak ty svetle snad beru:https://www.hodinkee.com/articles/panerai-radiomir-1940-art-deco-dial-790-791-introducing Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 ja bych to mohl nosit tak kolem pasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Nemůžu si pomoct, ale pro mě PAMy bez sendviče a lumi nejsou snad ani PAMy...navíc tenhle design ala kapesní cibule mě prostě nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 nejsou špatný,mně se celkem líbí,pro art deco mám dlouhodobě slabost..Ale jinak souhlas s kolegou sashou,mněly tam nějak zakomponovat sendvič.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 a naklapavacie dno maju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 stačí kliknout na odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 nemajů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 tak vo vedlajsom vlakne Ghosty dostali kapky za absenciu PAM DNA....:-))... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Tyhle jsou teda dost hrozny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Ty světlý se mi moc líbí. Celkově je skvělá ta dynamická proporce mezi velkým nápisy nahoře a ničím dole, gusto pořád mají, tyhle PAM !! Ale stejně se to dá považovat spíše za stolní hodiny v náramkovém pouzdře, ovšem jaké to stolní hodiny !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se