Přejít na obsah

PRIM Sport II - pouzdro

Doporučené příspěvky

Nejlepší vyzkoušet :) , každý má jinou kůži, která může také jinak reagovat.

Může vzniknout podráždění, zčervenání kůže, nebo i třeba Acne Mechanica tj. typ akné ( pupínky se zánětem ).

Jinak teoreticky atopikům nebo ekzematikům by to nemělo vadit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je sedřené chromování až na mosaz, tak se dělala pouzdra dříve, nebyla nerezová jako dnes ...

Jaký je váš názor na případnou výměnu původního mosazného pouzdra za nerez? Myslím, že by se to u výrobce dalo objednat, ale nevím, kolik by to stálo. Je možné považovat takto upravené hodinky ještě za Primky? Docela mě na tom záleží, protože je sbírám.

Upraveno uživatelem Honky Tonky
Odkaz ke komentáři

Jaký je váš názor na případnou výměnu původního mosazného pouzdra za nerez? Myslím, že by se to u výrobce dalo objednat, ale nevím, kolik by to stálo. Je možné považovat takto upravené hodinky ještě za Primky? Docela mě na tom záleží, protože je sbírám.
Já s tim problém nemam, zrovna mam na renovaci v Eltonu Igeny ... :D Rozhodně to ale nebude výše zmíněná cena, což pochopitelně akceptuji, zdá se mi to odpovídající a v pořádku ... Autentičnost tim je pochopitelně narušena, ale primky nesbíram, takže mě to netrápí, jejich původní stav byl špatnej ... Upraveno uživatelem rorda
Odkaz ke komentáři

Za Primky jo, ale určitě už ne za originální a sbírkový stav. Ale zase na běžný nošení jsou vhodnější.

Odkaz ke komentáři

Za Primky jo, ale určitě už ne za originální a sbírkový stav. Ale zase na běžný nošení jsou vhodnější.

Přesně tak, já mám dvoje, co měly pouzdro v mizerným stavu renovované v nerez pouzdře na nošení a jsou krásný. Nerez pouzdro má větší hlouku, než lesklý chrom, cena celé renovace tak 3500 - 4000 Kč. Sbírkový mám ty , co mají pouzdra v prímovým stavu , naštěstí jsou ty sbírkové v dostatečném množství všude dostupné.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...