rorda Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Myslim, že boo-beek je pro tuhle funkci ideální člověk ... A to jsem s nim toho zatim moc u jednoho stolu nevypil ...
afrikab Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Ja bych zavedl povinnost, aby mel moderator vice nez 10 kusu hodinek. Teda, aby to byla jedna z podminek udeleni statutu moderatora.
Baker Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Ja bych zavedl povinnost, aby mel moderator vice nez 10 kusu hodinek. Teda, aby to byla jedna z podminek udeleni statutu moderatora. Za posledni rok nebo najednou doma ? Abych vedel zda to splnuju
Mike. Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Ja bych zavedl povinnost, aby mel moderator vice nez 10 kusu hodinek. Teda, aby to byla jedna z podminek udeleni statutu moderatora. To je sice pěkné, ale jak to chcete kontrolovat, zda má někdo více než 10 hodinek?
Baker Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 To je sice pěkné, ale jak to chcete kontrolovat, zda má někdo více než 10 hodinek? Foto vsech na ruce
koblih69 Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Když to překračuju 2x - 3x tak můžu bez příjmaček?
Návštěvník YPO Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 doporučuji držet se tématu diskuze, protože to dopadne tak, že se nevyřeší ani jedno ani druhé (imo povinné příspěvky nejsou cesta)
Mike. Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Foto vsech na ruce Také možnost. Podle mě by to měl být někdo, koho by to bavilo a chce to opravdu dělat.
Valachus Odesláno 3. května 2008 Nahlásit Odesláno 3. května 2008 Já se hlásím, jsem zde skoro denně, jsem student takže času je dost, slušně se snad taky chovám, jen nevím jestli zde mám dostatečný status abych toto mohl vykonávat.
spiderer Odesláno 3. května 2008 Nahlásit Odesláno 3. května 2008 Neměl by moderátor mít alespoň přes 100 příspěvků? A nebo pres 2000, to by pak moderatora mohl delat YPO a Kamil a byl by klid
Valachus Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Moderátor by měl mít hlavně čas ne? Trocha zkušeností taky neuškodí Jinak by to hlavně měli být lidé kteří se nehádají, a naopak hádky umí zažehnat ne?
Conrad Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Koukám že se tu neustále píše o mě Uvař volební gulášek, naraž soudek piva/ co se to u Vás točí ?/ a třeba se nějaké hlasy najdou
spiderer Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Kdo mi uvari gulasek tomu dam svuj hlas, ode me zadnej gulasek ale necekejte, pokud nejde o kecani jsem linej jak ves
safi Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Stahuji svoji nominaci na moderátora....nestíhal bych to
NIGHTinGALE Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Cigi ať moderuje sekci Breitling a Midloch sekci Prim
Conrad Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Cigi ať moderuje sekci Breitling a Midloch sekci Prim A tím pádem nedojde ke střetu zájmů
rorda Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Cigi ať moderuje sekci Breitling a Midloch sekci Prim
Onisan Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 Ze mně udělejte moderátora a zažijete co je to Řád a pořádek a všichni mi pěkně odevzdáte kontakty na své zaměstnavatele a jako nejvyšší forma penalizace bude "vyrozumění zaměstnavatele o mimopracovní aktivitě v pracovní době"....
safi Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 Ze mně udělejte moderátora a zažijete co je to Řád a pořádek a všichni mi pěkně odevzdáte kontakty na své zaměstnavatele a jako nejvyšší forma penalizace bude "vyrozumění zaměstnavatele o mimopracovní aktivitě v pracovní době".... To není vůbec špatný nápad.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.