Přejít na obsah

Výběrové řízení na moderátory fóra

Chronomag

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslim, že boo-beek je pro tuhle funkci ideální člověk ... ;)

A to jsem s nim toho zatim moc u jednoho stolu nevypil ... :D

• Odpovědi 200
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Ja bych zavedl povinnost, aby mel moderator vice nez 10 kusu hodinek.

Teda, aby to byla jedna z podminek udeleni statutu moderatora.

Za posledni rok nebo najednou doma ? Abych vedel zda to splnuju :D

Odesláno
Ja bych zavedl povinnost, aby mel moderator vice nez 10 kusu hodinek.

Teda, aby to byla jedna z podminek udeleni statutu moderatora.

To je sice pěkné, ale jak to chcete kontrolovat, zda má někdo více než 10 hodinek? :D

Návštěvník YPO
Odesláno
doporučuji držet se tématu diskuze, protože to dopadne tak, že se nevyřeší ani jedno ani druhé (imo povinné příspěvky nejsou cesta)

Odesláno

Já se hlásím, jsem zde skoro denně, jsem student takže času je dost, slušně se snad taky chovám, jen nevím jestli zde mám dostatečný status abych toto mohl vykonávat.

Odesláno

Moderátor by měl mít hlavně čas ne? Trocha zkušeností taky neuškodí :guiltysmiley:

Jinak by to hlavně měli být lidé kteří se nehádají, a naopak hádky umí zažehnat ne?

Odesláno
Koukám že se tu neustále píše o mě :D

Uvař volební gulášek, naraž soudek piva/ co se to u Vás točí ?/ a třeba se nějaké hlasy najdou :thumbsup_anim:

Odesláno
Cigi ať moderuje sekci Breitling a Midloch sekci Prim :)

A tím pádem nedojde ke střetu zájmů :thumbsup_anim:

Odesláno

Ze mně udělejte moderátora a zažijete co je to Řád a pořádek :) a všichni mi pěkně odevzdáte kontakty na své zaměstnavatele a jako nejvyšší forma penalizace bude "vyrozumění zaměstnavatele o mimopracovní aktivitě v pracovní době"....

Odesláno
Ze mně udělejte moderátora a zažijete co je to Řád a pořádek :) a všichni mi pěkně odevzdáte kontakty na své zaměstnavatele a jako nejvyšší forma penalizace bude "vyrozumění zaměstnavatele o mimopracovní aktivitě v pracovní době"....

To není vůbec špatný nápad.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...