VojtaB Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Ach jo, Oris mě vlastně fakt dost baví v tom, že jejich limitky mají super nápady a i běžná produkce se mi z valný většiny hodně líbí, líbí jenže pak vidím třeba Artelier Complication, které na krámě stojí skoro 50 za 8 v inzerci a ještě pravděpodobně neprodané... Takže nové si nejspíš nikdy žádný nepořídím, ale ta značka je mi vlastně dost sympatická a ani tahle limitka mi nepřijde vůbec špatná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jusmi Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Mam tieto uzasne hodinky a s odstupom casu ich hodnotim na vybornu. odcitanie datumu je bezproblemove, je to vcelku zaujimava komplikacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jusmi Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Hodi sa k nim kopec remienkov, vcitane mesha, alebo rozne farby koze su to uzasne hodinky, fajn velkost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crhič Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Jsou super, i ty zelená limitka (Oris Big Crown D.26 286 Limited) vypadá velmi dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se