VojtaB Posted November 10, 2019 Report Share Posted November 10, 2019 Ach jo, Oris mě vlastně fakt dost baví v tom, že jejich limitky mají super nápady a i běžná produkce se mi z valný většiny hodně líbí, líbí jenže pak vidím třeba Artelier Complication, které na krámě stojí skoro 50 za 8 v inzerci a ještě pravděpodobně neprodané... Takže nové si nejspíš nikdy žádný nepořídím, ale ta značka je mi vlastně dost sympatická a ani tahle limitka mi nepřijde vůbec špatná. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusmi Posted July 14, 2020 Report Share Posted July 14, 2020 Mam tieto uzasne hodinky a s odstupom casu ich hodnotim na vybornu. odcitanie datumu je bezproblemove, je to vcelku zaujimava komplikacia Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusmi Posted July 14, 2020 Report Share Posted July 14, 2020 Hodi sa k nim kopec remienkov, vcitane mesha, alebo rozne farby koze su to uzasne hodinky, fajn velkost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crhič Posted August 14, 2020 Report Share Posted August 14, 2020 Jsou super, i ty zelená limitka (Oris Big Crown D.26 286 Limited) vypadá velmi dobře! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts