Přejít na obsah

GARMIN Instinct

stando

Doporučené příspěvky

Ja mam v tomto jasno. Instinct 2X si necham a ked Garmin vypusti do sveta Fenix/Epix 8 kupujem Epix. Uz som starý chuj a oči mi už tak neslúžia a vcelku ma pri novej PRO verzii presvedčila výdrž baterie. Akurát mam jednu otázku neviete nahodou ci sa v nejakom šetriacom režime nedá na displayi zobrazovat čas bez zhasnutia? Seru ma na tých smartwačoch cierne displeje, ktore sa aktivuju po natočení ruky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsících...

Měl jsem původní Instinct, pak Fenix 6, teď Instict 2 Solar Tactical. Líbí se mi ta 50 mm verze MIP, do amoledu bych nešel. Tyhle hodinky imho cílí na jiný segment a tam je jednoduchý černobílý displej výhoda, navíc s výrazně delší výdrží.

Akorát jsem, po zkušenosti se solárním nabíjením, výrazně skeptický k velkohubé reklamě a obávám se obvyklých problémů, které má Garmin v DNA.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem Instinct 1 Solar, potom Instinct 2 Solar a důvod proč jsem je pořizoval byl právě ten rozdíl oproti ostatním chytrým hodinkám či sporttestrům. Displej, ovládání pouze tlačítky, ohromná výdrž a přitom prakticky (téměř) všechny funkce high modelů modelů s amoled apod. Takže z mého pohledu chyba, ale to neznamená, že si to své fanoušky a kupce nenajde. Používám je primárně na sportovní a pohybové aktivity a stále o víkendu, jinak mechanika. V případě, že mi do budoucna nezbyde nic jiného než koupit hodinky s amoledem, tak Instincty už to nebudou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...