Arminius Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Nenašel jsem nikde na fóru ani zmínku o velmi pěkných Certinách představených na jaře na Baselworldu: Certina DS Action Big Date Automatic Design silně připomíná velmi pěkné Omega Aqua Terra, na druhou stranu ty jsou za úplné jiné peníze...takže asi se není třeba zlobit, že se objevila i levnější, ale pořád velmi pohledná (alespoň dle mého názoru) alternativa. Parametry:- ETA 2826, rezerva 38 hodin- průměr 41mm bez korunky- výška 10,9 mm- průhledné dýnko- water resistance 20 bar, 200 m- safírové sklíčko, antireflex- známá zvýšená odolnost Double Security (DS) od Certiny- cena 16-20 tisíc Kč dle verze a dle obchodníka Měly by být celkem tři varianty:- C032.426.16.041.00 - modrý ciferník na hnědém řemenu- C032.426.11.051.00 - černý ciferník na ocelovém tahu- C032.426.22.081.00 - šedý ciferník na bimetalovém tahu (ocel / růžové zlato) Zdroj: www.gmtpost.com Video (verze s modrým ciferníkem a hnědým řemenem):
Kid_A Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 on ten big date neni uplne big date, ale proste velka datumovka, ne? jako velkyho konkurenta (mozna o drobek drazsiho) vidim sinn 556tky s podobne ladenym cifrem. taky skoda, ze tam nenarvali rovnou 80hodinovej strojek
Arminius Odesláno 5. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Čekal jsem, že vzbudím větší nadšení , ale nevadí Jj vypada to jen na velkou datumovku.. Jinak ty Sinny jsou o dost drazsi ( 17 tisic vs 27 tisic....Sinny drazsi cca o 60%, vim, ze v absolutni hodnote to mozna az tak sileny priplatek neni, ale kdyz se clovek pohybuje v techto nizsich cenovych relacich, tak mne osobne prijde ten rozdil docela brutalni..) 80hodinovej strojek zamrzi Nicmene i tak se mi ty hodinky proste libi, treba na zivo budu zklaman, ale nekde bych se na ne chtel proste minimalne podivat
petr_cha Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 (upraveno) Nejak to neni ono.. divny datum, vyrazne barvy a ty indexy... Takove masivni.. vis, ze my nakonec spis nez AT evokuji něco jiného... Seika monstra Drakuly.. jen rafnout :-) Upraveno 5. listopadu 2018 uživatelem petr_cha
Karol Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 (upraveno) ....tie modre na tahu by boli fajn......prečo by ste tam chceli tu 80tku?.....mna naopak tento strojček od kupi odradzuje Upraveno 5. ledna 2019 uživatelem Karol
Diablo1st Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Mať 80h rezervu nie je na škodu. Aj keď je to za cenu zníženia frekvencie.
Karol Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 ....ved prave to zniženie frekvencie.......a rezervu tu ja ani nevyužijem hodinky nosim každy den a len ich striedam.......
Kluk jako buk Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Já bych ukousknul kus indexu a dal to datum dál od středu, jinak se mi líbí. Takový Railmastery pro chudý.
Karol Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 ...skor AT .....RM maju len malovane idexy myslim
Daemonultimate Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Tak tu 80 tady taky nepostradam, Swatch ten základní model upravuje pro Hamilton a Mido.
Diablo1st Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Osobne mi skôr vyhovuje dizajn starších DS1 C029, len zasa škoda, že nie je modrý dial. Súboj medzi 80h rezervou a plynulejšou sekundovkou je veru ťažký. Mám Powermatic80 a aj ETA 2824-2 a niekedy mi vyhovuje 80h rezerva a niekedy mi zasa chýba plynulejšia ručička. Najlepšie by bolo mať 80h rezervu a 4Hz frekvenciu
Karol Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 ...aj tieto chronometre su fajn skusol by som aj tu baterku,niečo pod košelu na rychlo na ruku bez potreby štelovat čas......
Diablo1st Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Keď už takéto baterky, asi by som šiel do Citizen s RC. Mal som Citizen CB0010-88L, super hodinky za tú cenu, pekný modrý ciferník, RC. Akurát na mňa už boli troška veľké.
Arminius Odesláno 2. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Ty Citizeny jsou podobny dost Longines Conquest....Certiny jsem si nakonec nevzal, meli jste pravdu....ty indexy byly fakt prilis....takovy agresivni, presne jak psal petr_cha
Marty89 Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Odesláno 30. září 2020 Tyhle DS Action Big Date jsou ještě v prodeji nebo jsou nahrazeny tou verzí s Powermatic 80 s okénkem dne v týdnu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se