Baker Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 Uz delsi dobu pokukuju po nejakych kapesnich hodinkach (jeste zadne nemam). Na co bych se mel zamerit pri jejich vyberu (znacka, strojek, apod) ? Sleduju ebay, aukro a obcas me neco zaujme, ale zpravidla to co se mi libi skonci mimo limit, ktery jsem ochoten za hodinky dat (max. 2500,-). Pokud ma nekdo neco zajimaveho k prodeji, nabidnete a poradte. Diky.
Frantik Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 Uz delsi dobu pokukuju po nejakych kapesnich hodinkach (jeste zadne nemam). Na co bych se mel zamerit pri jejich vyberu (znacka, strojek, apod) ? Sleduju ebay, aukro a obcas me neco zaujme, ale zpravidla to co se mi libi skonci mimo limit, ktery jsem ochoten za hodinky dat (max. 2500,-). Pokud ma nekdo neco zajimaveho k prodeji, nabidnete a poradte. Diky. Ja jsem se zameril na znacku!! Vybiral jsem znacky, ktere dosud funguji a ktere jsem navic treba mel i doma v "náramkove verzi". Bavilo me pak mit ty dva kousky vedle sebe - jako děda a vnuk Treba Omega, Doxa, apod. Myslim, ze do 3 000,- se daji koupit velice slusne kousky - ja koupil napriklad kapesni Omegy v krasnem stavu na aukru, kde je dost slusny vyber! Vsechny kapesni jsem uz prodal, protoze casem zjistis, ze jen lezi doma a padá na ne prach, ale je dobre si touhle "nákazou" projit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 Pokud chceš jenom jedny tak si kup nějaké NOS co Ti padnou do oka = stejně budou doma všichni nadávat, že to nahlas tiká - já ty svoje jediné občas natáhnu a dva dny poslouchám kecy ať to nějak zastavím
Baker Odesláno 30. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 (upraveno) Vsechny kapesni jsem uz prodal, protoze casem zjistis, ze jen lezi doma a padá na ne prach, ale je dobre si touhle "nákazou" projit. To je presne ono, takoveho neco jako jsou ty omegy, vypadaji v super stavu. Prave proto, ze to bude lezet doma, resp. s peknym stojankem by meli slouzit jako hodiny na stole v kancelari, nikam je nebudu nosit bych je rad poridil za par penez. Upraveno 30. dubna 2008 uživatelem Baker
Frantik Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 To je presne ono, takoveho neco jako jsou ty omegy, vypadaji v super stavu. Prave proto, ze to bude lezet doma, resp. s peknym stojankem by meli slouzit jako hodiny na stole v kancelari, nikam je nebudu nosit bych je rad poridil za par penez. Ja za ne dal neco myslim neco kolem 2 500,- na aukru. Mel jsem je povesene na retizku stridave doma a v praci. Jak rika YPO, ten tikot byl hustej, bylo to slyset pres půl kanclu Koukej pravidelne na aukce a snad budes mit stesti. Treba tenhle kousek nevypada zle http://www.aukro.cz/item352097128_pekne_cibule_tissot.html
Baker Odesláno 30. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 Treba tenhle kousek nevypada zle http://www.aukro.cz/item352097128_pekne_cibule_tissot.html Na ty jsem koukal, ale nejdou, muze to byt banalita nebo taky problem. Do toho se mi moc nechce.
Baker Odesláno 30. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 já ty svoje jediné občas natáhnu a dva dny poslouchám kecy ať to nějak zastavím Hod sem fotku tech svych krasavic.
Návštěvník YPO Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 Hod sem fotku tech svych krasavic. jsem v práci tak až v pátek Tyhle jsou docela hezký
Návštěvník YPO Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Tady je máš .... žádný zázrak to není,ale rád je občas natáhnu
Baker Odesláno 1. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Tady je máš .... žádný zázrak to není,ale rád je občas natáhnu Pekne. Ale ty Frantikovy Omegy me berou vice. Ty modrene rucky to je presne to co hledam. Dik za fotky.
maxs Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Druhá možnosť je kúpiť hodinky od menej známej, alebo už neexistujúcej firmy. Tam potom neplatíš za značku,ale len za vyhotovenie hodiniek. Veľmi pekné sú najmä Art Deco aj keď na dnešnú dobu prezdobené, na živo je to krása. Inak súhlasím, že značkové hodinky si lepšie držia cenu.Ale za 2500 dostaneš len základnú radu. Tu sú nejaké odkazy pre predstavu: Art Deco 1 Art Deco 2 A tu sú všetky vreckové do 1920 na ebay.de :eBay.de bis 1920
Baker Odesláno 1. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Inak súhlasím, že značkové hodinky si lepšie držia cenu. Ale za 2500 dostaneš len základnú radu. Znacka a aby si hodinky drzeli cenu neni priorita, nehodlam s nimi kseftovat, chci jedny hodinky, ktere me zaujmou a ty u me zustanou. Tu sú nejaké odkazy pre predstavu: Art Deco 1 Nemecky eBay prochazim pravidelne, ale ty prvni jsem asi prehlednul. Ale preferoval bych spise dvouplastove hodinky (tedy bez vicka ciferniku - pokud to rikam spravne, jinak me oprav). V kazdem pripade diky za tipy.
maxs Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Znacka a aby si hodinky drzeli cenu neni priorita, nehodlam s nimi kseftovat, chci jedny hodinky, ktere me zaujmou a ty u me zustanou. Nemecky eBay prochazim pravidelne, ale ty prvni jsem asi prehlednul. Ale preferoval bych spise dvouplastove hodinky (tedy bez vicka ciferniku - pokud to rikam spravne, jinak me oprav). V kazdem pripade diky za tipy. Rozhodoval by som sa rovnako.Pred značkou by som dal prednosť tomu ako sa mi dané hodinky páčia. Možno by stáli za pozornosť aj nejaké z 19.stroročia na kľúčik.To je veľké potešenie pri naťahovaní. Ano dvojplášťové sú bez predného viečka. Ešte jedna osobná skúsenosť.90% vreckových hodiniek,ktoré som kúpil museli ísť k hodinárovi.Takže treba počítať aj nejakú 1000 korunu na prečistenie a nastavenie.
Karloss Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Úplně to nepatří do tématu, ale včera jsem narazil na tuto aukci: http://hodiny-hodinky-starozitnosti.sbazar...v-o1490119.html Do kolika by stálo za to je koupit ani jestli se renovace vyplatí neumím posoudit, ale třeba někoho z fóra zaujmou.
Baker Odesláno 1. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2008 (upraveno) Rozhodoval by som sa rovnako.Pred značkou by som dal prednosť tomu ako sa mi dané hodinky páčia. Potreboval bych poradit, co se tyka kalibru, na co se mam zamerit, abych nekoupil neco na urovni "ruhla" Upraveno 1. května 2008 uživatelem Baker
Baker Odesláno 1. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Do kolika by stálo za to je koupit ani jestli se renovace vyplatí neumím posoudit, ale třeba někoho z fóra zaujmou. Na ne jsem koukal taky, a to je prave to, co nevim, sezenu v takovem pripade tu vterinovou rucku nebo tam bude pasovat kazda druha .... ?
maxs Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Potreboval bych poradit, co se tyka kalibru, na co se mam zamerit, abych nekoupil neco na urovni "ruhla" 15 kameňov bol taký veľmi dobrý štandard. Veľa napovie spracovanie, mikroregulácia, konečná úprava. Značenie výrobcu by mal mať aj kaliber, rovnako údaj o kameňoch. Také tie univerzálne noname kalibre by som nebral. Ak si nejaké vyberieš hoď sem pred nákupom foto.Určite niekto poradí.
Baker Odesláno 1. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Ak si nejaké vyberieš hoď sem pred nákupom foto.Určite niekto poradí. OK, zatim diky za postrehy. Pokud nekomu lezi neco pekneho doma, muj zajem trva.
Foundryman Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 (upraveno) Já koupil za 50,- USD i s cestou tyto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. května 2008 uživatelem Foundryman
Baker Odesláno 1. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Já koupil za 50,- USD i s cestou tyto: Foto nevidet ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se