Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím místní osazenstvo. Tak nějak do budoucna pokukuji po in-house strojovně. Strop by byl 50k,asi.Tady v týhle cenový hladině toho moc není, to je mi známo. Docela mě zaujal NOMOS a jejich modelová řada Club - naživo sem je bohužel neviděl, ale vypadají solidně všechny (řada Club má 14 modelů).Jinak sem koukal na něco od Alpiny, ale převážně vše 44 průměr, což je už možná moc.A ani nevím jak to maj stěma svejma in-housema, prý to maj stejný jako Frederique Constant. Pak ještě známé Tudor North Flag ,ale ty jsou mimo limit,no, možná bych ještě něco mohl přihodit... Otázka zní :Co Vy na to?

Odesláno

neviem aké hodinky sa ti presne páčia ale in-house má po novom aj Ch.Ward v modeli C65 Trident cal.SH21 a je to v rozumnej cene cca 2125?

prípadne čokoľvek od SEIKO v danom limite, ale jasné Tudor je iné kafé ak na to človek má ;-)

https://www.christopherward.co.uk/watches/limited-editions/c65-trident-bronze-sh21-patinated

Odesláno

Pravdu máš, Alpina a Frederique Constant mají identické in-house kalibry ze společného vývoje v režii familie Stas.

A co nějakou Eternu s cal. 39? To je krásný nový inhauzní stroj, a relativně dostupný... Tentýž stroj je taky v zajímavém slovenském microbrandu Biatec. Jinde ve Swiss produkci už to asi bude přes limit.

Odesláno

Ch.Ward znám, ale prostě mě nechytli. Seiko - klasika,ale ty zrovna nechci. Na ty Eterny se ještě mrknu.Biatec-to není můj šálek kávy. Zatím u mě vede NOMOS Club.A možná ty NF,ale jetý.

Odesláno

Jo,a ještě k těm Wardům-kdyby měli průhled, tak by mě asi začali zajímat, možná.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...