madmaxx Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 V 12. 11. 2018 v 9:01, Mitak napsal: Dobrý fór je, že si sice všichni myslí, že jsou to Bell&Ross a ti z toho možná profitují, ale byly to hodinky, které si nechal Arnold vyrobit sám. Vznikly asi čtyři varianty, ta co má na fotce má 55x55 mm, proto jsou velké i jemu. Jmenuje se to A S M47-331 (někdy taky jako Arnold Schwarzenegger Tank Watch podle jeho vlastního tanku) a byla to v roce 2012 taková předzvěst jeho vlastní značky hodinek AS, kterou uvedl v roce 2015 na Baselu. Bohužel to byl asi neúspěch, od té doby o nich není nikde ani zmínka.Každopádně je jasné, že Arnold tenkrát nechal okopírovat Bell&Ross a možná je to dnes vcelku cenná sběratelská blbost, i když šlo o Čínu s japonským quartzem.No vidiš..zajimavý info :-) při bližším pohledu jsou to fakt pořádný cibule...skoro jak cestovní budík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Měl jsem nerezové 03-92, ale vyškemral je na mě bývalý kamarád. A bylo mi po nich smutno, takže teď mám právě na ruce černé 03-92. Jen jsem musel zase vyměnit ten černý gumový pásek za kožený, potila se mi ruka. Ty nový hranatý potápky jsou boží, stejně jako všechny hranatý Heritage, kulatý BR nemusím a Airborne jsem nepochopil vůbec. Někdo v inzerci už dost slevil na parádních 3-92 a jsou tam pořád, to nechápu. Já kdybych si další nákupy nezakázal, tak už mi ležej v šupliku nebo je mám na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 12. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Kairos, moc pěkné zátiší s BR 03-92 (-:Ty BR v inzerci jsem nenašel. Jedny tam byly, ale už mají nového majitele ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 V 12. 11. 2018 v 13:50, Piplík napsal: Kairos, moc pěkné zátiší s BR 03-92 (-:Ty BR v inzerci jsem nenašel. Jedny tam byly, ale už mají nového majitele .....aha. tak už jsou pryč, ale díval jsem se na ně dlouho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 18. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 (upraveno) Na novém řemenu (-: Upraveno 18. listopadu 2018 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 tyhle řemeny B&R velmi sluší. Jen nevím, proč to vlákno je v sekci americké hodinky.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 V 19. 11. 2018 v 6:24, Roman I. napsal: Jen nevím, proč to vlákno je v sekci americké hodinky.... možná pro to, že je na konci smajlík ? Berte vole už tam udělej pořádek Co na tom, že už se většinou nedělají v USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 V 18. 11. 2018 v 13:00, Piplík napsal: Na novém řemenu (-:Parádní řemen, sekne jim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 19. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 V 19. 11. 2018 v 8:24, madmaxx napsal: Parádní řemen, sekne jimDíky. Jsou to super masivní kožáky (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 V 19. 11. 2018 v 12:55, Piplík napsal: Díky. Jsou to super masivní kožáky (-: Předpokládám, že od Rumuna :-). Než jsem se na něj rozhoupal, už byl pryč :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 4. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 V 4. 12. 2018 v 9:35, Vítek75 napsal: Předpokládám, že od Rumuna :-). Než jsem se na něj rozhoupal, už byl pryč :-)Jasně, od Rumuna. Je kvalitní, akorát moc do červena (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Já od Rumuna nakonec koupil tmavě hnědý. Červený vezmu až zase něco ušije :-).Omluva za foto. Jako vždy nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Nějak to tu spí, tak to oživím, B&R na novém černém krokodýlovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Ať to tady nespí. Dneska nasazeny jenom na zkoušku. Čekám na další řemen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 (upraveno) Diverskám nejvíce sluší guma. Dneska k focení s novými čepelemi jsem přezul na gumu (-: Upraveno 3. února 2019 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 CRKT & BR03-94 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Abych to tady trochu oživil, tak pár fotek a informací o projektech (nejen leteckých), se kterými je hodinářská značka Bell&Ross spojena. Jako speciál ?racing bird? - závodní akrobatické éro pro RENO AIR RACES, který se koná každoročně od roku 1924 v nevadské poušti. Pohání jej dvanáctiválcový V12 Rolls-Royce Falcon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Na výlet za Rumcajsem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 4. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Lumi u BR03-94 je super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 4. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Ještě jedna Bell&Ross ?diving? koláž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se