enslow Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Vychadzam z toho ze pred troma rokmi sa u nas v pezinku garzonka predavala okolo 35000. Teraz sa predavaju okolo 60000. Za novu si pytaju aj 65000. Kriza nekriza
Ethant Odesláno 18. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Byty v Praze asi moc dolu nepujdou a pronajmy uz vubec ne....Kolega se pristehoval pred rokem z Usti nad Labem a za boha nemohl sehnat pronajem bytu v Praze, vsechno hned pryc, trvalo mu 4 mesice nez se chytl...a to se po Praze rika, ze na jeden byt co jde do pronajmu je cca 30 zajemcu a na jeden byt co se prodava je 10 az 15 zajemcu.... Sam jsem si kupovanim bytu v Praze pred tremi lety prosel, trvalo tri mesice nez jsem mel sanci, vse hned pryc....nechapal jsem...a to jsem si rikal, na takovem byte mi musi dat slevu 100 - 200 tis ani nemrknou.....tak jsem nemrkl ja, dal jsem plnou cenu a mel jsem to s odrenejma usima...po trech letech ma byt jednou takovou hodnotu..... Dokud bude o byty velky zajem coz v Praze je, tak dolu nepujdou.... Hypoteky v tom nejakou roli muzou, ale ne zas tak velkou, nezapomenme, ze v Praze je spousty cizincu a vseobecne lidi maji penize, take je znamo, ze treba 3-4 studenti si koupi byt na hypo, splaceji, dostuduji, jeden si byt necha a zbytek odejde z Prahy nebo byt prodaji a jsou jeste v plusu.... Tak nasi bratri Slovaci jsou v tom zmirneni hypotek ve predu pul mozna 3/4 roku, tak nam muzou rict, jak to ted u nich je, jestli byty v Bratislave + vetsi i mensi mesta jdou dolu nebo co a jak...???
guzmic Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 ...po trech letech ma byt jednou takovou hodnotu..... tomu se snad ani nechce věřit, za 3 roky 100%
shaggy Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 ttps://reality.etrend.sk/byvanie/ceny-bytov-lamu-rekordy-analytici-vsak-bublinu-nevidia.html Tak nasi bratri Slovaci jsou v tom zmirneni hypotek ve predu pul mozna 3/4 roku, tak nam muzou rict, jak to ted u nich je, jestli byty v Bratislave + vetsi i mensi mesta jdou dolu nebo co a jak...???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se