duchyone Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 První ?No Battery? a také poslední nebo je to jen začátek?
HonzaSt Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Tyhle hodinky odstartovaly moji mánii k hodinkám. Viděl jsem je prvně u kamaráda a nemít je on, byly by to pravděpodobně mé první. Nádherný hodinky a poměr cena výkon je podle mě neskutečná!
MVX Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Ted jsem je objednal svagrovi k vanocum. Jsem na ne moc zvedavej, protoze jsem je dycky chtel.
duchyone Odesláno 20. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Chvíli jsem si na ně musel zvyknout... na menší, jednodušší design ale jsou krasny. Švagr by se měl trochu obávat jestli si je Ježíšek nenechá
duchyone Odesláno 20. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Mánie mě trosku chytá, je to tu hodně nakazlive
Daemonultimate Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Odesláno 23. května 2019 Tak je to změna a jestli se Ti to líbí, je to to nejdůležitější, proti gustu...osobně hodinky nijak neupravuju, mám rád vše origo.
Povidláček Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Odesláno 23. května 2019 Že ty jsi z nich chtěl udělat ty nový retro Certiny?
duchyone Odesláno 30. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2019 (upraveno) Sobota už nemůže být hezčí Upraveno 30. července 2019 uživatelem duchyone
Lu2cz Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2019 Pěkný, pěkný! Asi bych to taky radši nechal origo, ale vypadá to zajímavě s tou červenou sekundovkou. Předevčírem jsem si je objednal v modré verzi
Kotvazz Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 Mě by to asi nikdy nenapadlo, ale hele líbí se mi víc, než ty původní
duchyone Odesláno 3. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 (upraveno) díky červená vteřinovka je jako na mých prvních hodinkách, byly to nějaké primky. Takhle si ten odstín červené pamatuji. Day/date z bílým pozadím se mi zdá lépe čitelné a ta modrá sobota hodinky mi teď přijdou "veselejší". úpravy na hodinkách by mě dřív nenapadly, chronomag za to může DĚKUJI!!! Upraveno 3. srpna 2019 uživatelem duchyone
petr_cha Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 (upraveno) Tohle byly jedny z nejupravovanejsich hodinek.. a tvoje úpravy jsou vkusne.. jen smele do toho :-) A k modre sobotě patří cervena nedele! :-) Upraveno 3. srpna 2019 uživatelem petr_cha
duchyone Odesláno 3. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 no ta rudá neděle akorát mi připomene že víkend končí a zase do práce...
marcelus9 Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Odesláno 11. září 2019 Tyhle hodinky odstartovaly moji mánii k hodinkám. Viděl jsem je prvně u kamaráda a nemít je on, byly by to pravděpodobně mé první. Nádherný hodinky a poměr cena výkon je podle mě neskutečná!Uz som tu kdesi pisal, pomer cena a kvalita je masaker. Pokial ich nemas na ruke, neuveris. Uz chapem, preco su Seika take popularne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se