Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když jsem se podíval hned na první jeho odkaz vyjel na mne formulář ještě delší, než ten náš, ale nabídka individuálně realizovatelných služeb menší. Nechci za každou cenu hájit námi připravený systém, protože nějaké obrázky tam určitě doplníme, ale spíš mi jde o to, poukázat na základní myšlenku našeho specifikačního formuláře. Jeho poslání spočívá v obecné definici toho, co by si zákazník přál, zatímco výše zmíněný odkaz nabízí zákazníkovi možnost si hodinky (promiňte mi ten výraz) zbastlit.

My nechceme dělat 10 druhů číselníků a 5 sad ručiček, my chceme zákazníkovi vyjít vstříc v daleko radikálnějších přáních, ale zároveň mu chceme pomoci. Chceme docílit toho, že zákazník bude spokojen nejen s procesem nákupu, ale i s výsledným produktem, a to pokud možno dlouhodobě. To samozřejmě obnáší širší komunikaci.

Náš specifikační formulář by měl zjednodušit a zjednoznačnit tu čás komunikace, kterou jsme si nyní prošli v rámci CH.L.E.

Rozhodně mám ale v plánu do tohoto formuláře připojit odkazy na fotky řemínků, tahů, spon a dalších detailů, které by bylo potřeba vizualizovat. Měl jsem ale představu jednoduchých odkazů, protože obrázky by rozhodily celou grafiku stránky, která má nyní charakter čistého formuláře.

Co se týče fotek kalibrů tak už jsou hotové, ale ještě je ve studiu trošku čistí, takže se jejich premiéra na webu trochu opozdila. Do konce příštího týdne by tam však měly být.:)

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No ja jsem spis myslel inspirovat se temi nahledy, ne obsahem. MKIIwatches se orientujou na customizace, takze obsah neni to, co by vas mohlo, nebo melo zajimat. Ale vtip te jejich stranky je v tom, ze clovek vsechno hned vidi, i kdyz to zdaleka neni verne zobrazeni. Neveril byste, jak radi si lidi s necim takovym hrajou! ;)

Vam by stacilo alespon zobrazovat nabidku materialu, vzhled moznych dekoraci, remeny, ktere nabizite atd. A pod kazdou touhle moznosti mit samozrejme volbu "vlastni vyber", de si clovek napise vlastni predstavu.

Odesláno

Určitě jsou to náměty do budoucna. Vždyť víte, že připomínky, které mají smysl realizujeme, jen to holt někdy trochu déle trvá.:)

Na těch webech bylo lecos zajímavého, ale myslím, že k naší image to jde jen z části. Existuje ale jeden projekt, který bychom sice nerealizovali my, ale poskytli bychom mu veškerou podporu, aby se realizoval a umožnil pak naše hodinky podobným způsobem prezentovat.:)

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno
  PRIM napsal:
Ale zpátky k webu a webu PRIM. Pokud si všimnete jakékoliv chybky, budu rád, když mě na ní upozorníte.

Předně musím pochválit změny na webu PRIM a to hlavně stránku přehledu KOLEKCE. Jednak už to začíná vypadat zajímavě díky rozšíření sortimentu v oblasti XL, ale hlavně fungují náhledové obrázky jednotlivých modelů správně. Dříve některé chyběly atd.:)

Pouze jeden: ORLÍK otevřená edice ještě ne!:(

Odesláno

Život vykazuje, vypadá dobře, ale zkusím ho zítra na cestách, až budu mít připojení jen pres GPRS, jak budou ty stránky najíždět rychle. Teď to nemá smysl zkoušet, protože by mě to všechny bitmapy stejně vytáhlo z cache.

Odesláno

To PRIM: Co se to objevilo za náhledovou fotku Orlíku otevřené edice v přehledu kolekce? Není to snad starší verze s kalibrem 72 (Myiota 8215)? Pokud ano, je na skladě a co by stála? ;)

Odesláno

Chybička se vloudí.:) Fotka patří skutečně k již nevyráběnému typu. Nechám jí stáhnout a nahradit správnou. Díky za upozornění. Na skladě tyto hodinky už nemáme, takže nemá smysl ani rozebírat otázku ceny.

• po měsíci...
Odesláno
  typograf napsal:
To PRIM: Co se to objevilo za náhledovou fotku Orlíku otevřené edice v přehledu kolekce? Není to snad starší verze s kalibrem 72 (Myiota 8215)? Pokud ano, je na skladě a co by stála? ;)

Jaky je rozdil mezi Orlik OE s kalibrem 72 a Orlik OE s 2824-2? Tedy mimo pouziteho strojku?

Odesláno
  PRIM napsal:
Rozdíly tam jsou. Pouzdro má úplně jiný tvar a použité je rovněž jiné sklo.

Prime dovolte mi další otázky:

- Mají všechny Orlíky 2824-2 stejné pouzdro, nebo mají ty první 2824-OE stejné pouzdro jako Orlík 72 (Myiota)?

-Orlíků 72 je asi hodně málo? Tenkrát je nikdo moc nechtěl a tak jich asi bude ještě méně než le?

-Pouzdro Orliku OE a LE je identické?

-Sklíčko u Orliku 72 je minerální nebo jaký je rozdíl?

Odesláno
  watch napsal:
  PRIM napsal:
Rozdíly tam jsou. Pouzdro má úplně jiný tvar a použité je rovněž jiné sklo.

Prime dovolte mi další otázky:

- Mají všechny Orlíky 2824-2 stejné pouzdro, nebo mají ty první 2824-OE stejné pouzdro jako Orlík 72 (Myiota)?

-Orlíků 72 je asi hodně málo? Tenkrát je nikdo moc nechtěl a tak jich asi bude ještě méně než le?

-Pouzdro Orliku OE a LE je identické?

-Sklíčko u Orliku 72 je minerální nebo jaký je rozdíl?

Existují dvě verze Orlíků s kalibrem 73 - ta s proporcemi původního provedení s 72 (s ochranou korunky, jiným profilem pouzdra a hlavně s jednodušším kroužkem bez aretace a apliky na 12.hodině) a ta shodná s l.e.

Orlíků 72 je skutečně velmi málo. Myslím, že jejich pouze 5ks, ale nechci se mýlit. Byl to typický příklad, kdy jsme měli zajímavý produkt, za dobrou cenu a nikdo o něj nestál.:(

Pouzdro současného Orlíku l.e. a o.e. je skutečně identické - rozdíl může být jen ve výšce natahovací hřídele, ale tím si teď nejsem jistý.

Sklíčko u 72 je ploché safírové

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...