Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

neni za buffonem, letos (resp. za rok05) byl vyhlasen jako nejlepsi brankar sveta

pro jeremyho : prim ho neoslovil, cech si je proste objednal a koupil - bylo to tusim v jinem vlakne

• Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já si myslím, že je to od PRIMA dobrý tah. Fotbal nesleduji, ale Petra Čecha znám.

Nemyslím si také, že by PRIM měl hledat nějaký vzor pro cílovou skupinu, kupující hodinky vyšší třídy, jak tady naznačil X-Bob.

Tato skupina potřebuje vzory mnohem méně, než sociálky kupující na jaře frézu na sníh, protože je ve slevě.

Odesláno
  marosh napsal:
Že Petr Čech je nejlepší fotbalista světa, tak tomu říkám megavěta do pranice. Tak buď mu tak bezmezně věříte, protože propaguje Vaši značku nebo fotbalu  moc nerozumíte, protože ignorovat Ronaldinha a další podobné playery je prostě troufalost nebo a tomu asi věřím nejvíc, jste se jen sekl a chtěl jste napsat místo fotbalista - BRANKÁŘ, potom už by ta krátká věta trošku dávala smysl.

Hawk.

Omlouvám se, uklepl jsem se. Samozřejmě jsem myslel fotbalový brankář!

Odesláno

Co sleduji spojením našich hodinek s Petrem Čechem?

Odpověď je poměrně jednoduchá.

Jestliže se chci pustit do sériové výroby nových mechanických strojků PRIM, musím si na tom někde vydělat. Na to aby se mi to povedlo, musím prodat rapidně více hodinek. Na to mi nestačí pouze úzký okruh milovníků hodinek, na to už musím zkusit oslovit obecnější veřejnost a ještě ne jenom v ČR.

V Čechách je spousta lidí, kteří si kupují hodinky Festina a podobné většinou v Číně vyrobené a smontované hodinky, vydávané za švýcary. Těmto lidem chci nabídnout vyšší kvalitu a přitom všechny výhody domácího výrobce náramkových hodinek. Těmto lidem i těm, co netouží po sportovních hodinkách se potřebuji nějak připomenout a když to mohu udělat prostřednictvím člověka, který je tak úspěšný, že na sebe dokáže soustředit pozornost, pomůže to i zviditelnění primek.

Článek o primkách je zajímavý jen pro některá média, ale článek o Petru Čechovi a jeho marketingových aktivitách je zajímavý už pro značně vyšší počet médií. To že Petr Čech má rád hodinky a líbily se mu zrovna Tycho Brahe tak, aby si je pořídil, je pro mne skvělá šance. Když zjistíte, že ten člověk skutečně zvažuje s čím spojí své jméno a spojit ho s kolekcí hodinek nesoucí jeho podpis ho láká, máte k dispozici potenciál, který není radno promrhat.

Kolikrát jste mi tu vyčítali, že děláme hodinky jen pro úzký okruh lidí. Nyní je šance s tím trošku pohnout a posílit střední cenový segment našich hodinek (do low endu - do souboje bezejmenných asijských značek - už se pouštět rozhodně nebudeme). Šance obnovit veřejné povědomí o tom, že hodinky PRIM skutečně existují, že se v Čechách stále ještě vyrábějí náramkové hodinky a jsou dokonce na vzestupu. Chci probudit v obecné veřejnosti zájem a vychovat si alespoň z její části zákazníky pro naše hodnotnější produkty. Konec konců, kolekce sama o sobě nebude bez vnitřní hodnoty. To, že spodní část tvoří quartzové modely je sice pravda, ale kolekce obsahuje i plnohodnotné modely Codenis II v mechanice a top model společensko sportovních hodinek (odvozené od Tycho Brahe - odlišnost je v aplikaci pevné lunety z masivního 18k zlata.

Takže se neobávám, že by kolekce hodinek signovaná Petrem Čechem měla ohrozit naše image.

Krom toho, významnou složkou celého projektu je potřeba podnícení exportu. Petr Čech je jedním z nejviditelnějších Čechů současnosti a fakt, že se chová jako patriot ve mě důvěru v jeho marketingovou hodnotu ještě posiluje. Spousta kluků, ze kterých jste si zřejmě dělali srandu by si koupilo hodinky Omega nebo Rolex, protože se nechá opít marketingem silných značek. Výběr PRIMu už svědčí o určité ochoty vybočit z diktátu monopolních korporací na trhu.

Vážím si této spolupráce a využiji ji na maximum. Pak teprve budu hodnotit její ekonomické výsledky a vyvodím závěry pro budoucnost.

Velká diskuze se tu vedla i o Václavu Klausovi a ekonomický efekt této informace byl veskrze pozitivní. Od spojení s Petrem Čechem očekávám, že o něm bude mít potřebu hovořit půlka národa!:)

Odesláno

PRIMe, souhlasím.. je to dobrý nápad..

V té souvislosti mě napadlo - slyšel jsem, že Petr Kellner má také primky, také jakýsi solitér - je to pravda?

Odesláno

To Prim: O.K. ;) Mě zajímala otevřeně Vaše markentingová strategie. Díky za info.

PS a nemá PRIM exministr Jahn, nyní VW/Skoda?

Odesláno

No - PRIMe - to vypadá na slušno sbírku pracháčů a celebrit (v lepším slova smyslu).

Nechcete je obvolat a požádat o svolení a potom udělat na webu cosi jako "Hodinky Prim nosí mimo jiné také..."

Myslím, že by to vůbec nebylo špatné, co?

Odesláno
  dehyd napsal:
"X-Bob" a "Atomik" se se svými informacemi začínají jevit poměrně "nebezpečně"! ...asi s tím útlumem bojové pohotovosti nebudu tak pospíchat! :D

Hmm, no tak kdyz uz, tak hlasim, ze ja jsem stale ve stupni "BRAVO". Vy jste klesli na "ALFA"?Neni to brzy???? :D

Odesláno

Nečiní mi zrovna potěšení tajit jména našich zákazníků, naštěstí tu informaci dříve nebo později sami učiní veřejnou. Samozřejmě, že mám radost ze všech lidí, který se k značce PRIM otevřeně hlásí. Pan Václav Klaus, Radovan Vávra, Martin Jahn, Karel Schwarzenberg a Petr Čech mezi ně patří. Určitě i mnoho dalších, protože již nejsme jenom kusem historie.

Věřím tomu, že celebrit, které přilákají pozornost dalších zákazníků bude přibývat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...