Prokop Odesláno 7. června 2006 Nahlásit Odesláno 7. června 2006 Na děti zapomenout nehodlám. Mám v plánu připravit i něco pro ně, tam to totiž nebude vnímáno jako schizofrenní. Je třeba si vychovávat budoucí zákazníky a PRIM ví, jak důležité je být prvními hodinkami na ruce dítěte.
X-Bob Odesláno 8. června 2006 Nahlásit Odesláno 8. června 2006 Vida, i bulvární plátek si díky Čechovi všiml Primu
Prokop Odesláno 8. června 2006 Nahlásit Odesláno 8. června 2006 Jak vosy na bonbón. Petr Čech je v tomto ohledu profík. Na našem vebu najdete ještě pár dalších fotek. Jinak už jsme se ocitli už i v maďarštině: http://www.ujszo.com/clanok.asp?vyd=200606...sport&cl=159838 :)
X-Bob Odesláno 9. června 2006 Nahlásit Odesláno 9. června 2006 Tak jsem se na to podíval. Budu Vám Prime veřit, že je to o hodinkách cechino, ale v tom textu klidně může být napsáno, že Čech má svoji edici balistických bazmeků a nikdo z nás nepozná, že ne
mechano Odesláno 9. června 2006 Nahlásit Odesláno 9. června 2006 pro X-Bob : tady ses otřel o něco, co mě zajímá. Jsou to ty balistický bazmeky. Nemůžeš se o nich trochu rozepsat ?
X-Bob Odesláno 9. června 2006 Nahlásit Odesláno 9. června 2006 ech, bazmek jset cokoliv, zde na fóru však v zásadě něco, co obsahuje alespoň buď jeden ozubený převod.Nebo tranzistor Třeba SS-5 Nebo spíš modernější Topol M :) Ale mohou to být i zrenovované Prim Sport II, vržené po balistické dráze z Evropy jinam
Duke650 Odesláno 9. června 2006 Nahlásit Odesláno 9. června 2006 Ten článek v maďarských novinách je téměř celý o kopané. Ke konci se zmiňuje, že určitý čas před šampionátem věnoval plnění závazků vůči sponzorům, mimo jiné zástupců tisku představil nové exkluzivní hodinky značky Prim, nesoucí jeho jméno, které nelze koupit v žádném obchodě, pouze u výrobce.... no a že zbytek času trávil s manželkou. Jo a prý pokud budeme dobře bránit, máme šanci na úspěch :-)
Duke650 Odesláno 9. června 2006 Nahlásit Odesláno 9. června 2006 Jo a když jsme u těch bazmeků: na vojně jsem při střelbách s tankem nebádal nad tím, zda je zaměřovač PRIM, Ale teď po těch letech mi to vrtá hlavou :-)
lm Odesláno 9. června 2006 Nahlásit Odesláno 9. června 2006 Jméno Petr Čech určitě bude prodávat, ale vzhledem k ceně by se těch hodinek prodalo v butiku Chelsea asi víc než u nás v celé republice. Ale třeba se pletu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se