watchman99 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Ahoj mám omegy de ville prestige s ref 4810.31.01 a zajímalo by mě jestli mate na zadní straně pod logem omega nějaký kulatý značek nebo ne ? Já ho tam nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 To ti nic moc nerekne.. nahraj par fotek a bude. Ale mam dojem, ze jsi jen paranoidni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Jaký máš rok výroby? Ona to Omega dávala na hodinky tak jako průběžně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Podle me Omega zacla ten Omega "hologram" razit na dynka cca. od roku 2006. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchman99 Odesláno 6. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Tak p jsem v klidu já mám rok 2000 cca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Ja myslim, ze tu zemekouli na dynko zacli davat az 2008..na speedech z 2008 to mam a na bondovkach z 2006 to este neni (teda pokud se to u jednotlivych modelu nelisi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Ja myslim, ze tu zemekouli na dynko zacli davat az 2008..na speedech z 2008 to mam a na bondovkach z 2006 to este neni (teda pokud se to u jednotlivych modelu nelisi) asi mas recht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 je to tak,2008. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Ahoj, nechci kvuli tomu zakládat extra vlákno, tak to připojím sem. Od zdejšího člena jsem koupil krásné vintážky Omega Geneve cal 601 na dýnku, pokud to čtu správně je 135 a nebo 136.070. Snažím se je dohledat, ale tento stejný ciferník jsem našel jen v jiném pouzdru. Tedy vůbec mám problém najít nějaké tyto šrafované. Scháním nové sklíčko a rád bych znal i rok vzniku tohoto krásného kousku. Přihodím moje fotky... z Iphonu to makro nic moc. Díky za každou radu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Zdar, dle meho skromneho nazoru je to skladacka, tohle C shape pouzdro s cal 601 melo ref 135.041Cernej cifr je taky vzdycky vykricnik, je nejak moc cernej Neni to reprint? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Díky moc! Je naživo naprosto bezchybnej - netuším jak to poznat reprint - na ebay jsem našel tohle - je pravda, že na dýnku je jíné číslo a cifr ma podle fotek trošku jinou barvu. Nicméně i ciferník (indexy) i ručky mi přijde, že patinku mají... https://www.ebay.co.uk/itm/Omega-Geneve-135-041-c-1970-/132878389799?nma=true&si=dZjGZ%252BWw%252FVOnDUADBIhgO%252FvZm8Q%253D&orig_cvip=true&nordt=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 Co myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Ten cifr co na nej odkazujes je modrej a je origo. Ja vzdycky zbystrim, kdyz vidim na vintazich cernej cifr, pac je to temer vzdy reprint z bileho Me ty tvoje rucky a indexy prijdou dost zoxydovany vuci potisku cifru, ten je moc dokonalej me prijde. Kdyz se dela pretisk, tak se to sundava, ty indexy jsou tam nytovany, vcetne loga.Jako z tech fotek tvych malych tmavych vic nevyctu, ale ze me je to skladacka (minimalne dynko z jineho modelu) a reprint cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Moc Vám děkuji za názory - je to škoda, myslel jsem si, že mám první vstupenku do omega klubu... Původní majitel se zachoval velice férově a hodinky si vzal zpátky a vrátil mi peníze. To mi přijde hodně fér jednání. Na svou první Omegu si tak budu muset počkat :-( No nic, jdu mrknout do prodejního vlákna, jestli se tam něco nenajde... Fajn den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Taaakze zabavte sa Zlaté vintage Omega Constellation z pozostalosti. Majiteľ je presvedčený o pravosti. Idú, presnosť nemerana. Hodinky sú u mňa a som poverený predajom (ak sa ukáže že sú pravé) . K hodinkam je nejaká krabička, nič viac. Pár nekvalitných fotiek pripájam. Ak niekoho záujmu rád v Ba a okolí ukážem naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 To je takovej poloprodejni inzerat, no dobry.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Spodní víčko vypadá podivně vypoukle, jinak to na zábavu nestačí, je málo vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 To je takovej poloprodejni inzerat, no dobry....no ja by som ich supol rovno do predaja ale prvy krok je mat istotu ze to je original. Spodok je ale plochy, je to lom svetla.Skusim inak. Ak sa niekomu s tym chce babrat, overit ze to je orig a kupit do zbierky alebo s cielom nasledneho predaja so ziskom, poskytnem maximalnu sucinnost. Ja sa zlatym vintage vobec nerozumiem. A navyse dobre viete ze fotim ultraneschopne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 sa to navyše leskne celé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 kuncak sedmy je mrtev, at zije kuncak osmy :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se