Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Z vás, kteří máte vlastní zkušenosti s monstry, uveďte prosím pro a proti k černým a oranžovým.

Ještě jedna věc - není "čistý průměr" číselníku oproti celkovému průměru pouzdra až příliš malý?

Ptám se proto, že mám např. dvoje různé hodinky se stejným vnějším průměrem pouzdra, a přesto jsou opticky různě velké. Protože u jedněch je celkem široká luneta, která ubírá na rozměru číselníku.

Děkuji

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno
  budo napsal:
Z vás, kteří máte vlastní zkušenosti s monstry, uveďte prosím pro a proti k černým a oranžovým.

Ještě jedna věc - není "čistý průměr" číselníku oproti celkovému průměru pouzdra až příliš malý?

Ptám se proto, že mám např. dvoje různé hodinky se stejným vnějším průměrem pouzdra, a přesto jsou opticky různě velké. Protože u jedněch je celkem široká luneta, která ubírá na rozměru číselníku.

Děkuji

Číselník u potapěčských hodinek by měl být alespoň podle mě oranžový ( viz. často zde probíraná DOXA ) , sám jsem měl ale černý :D .

Pokud mohu soudit z vlastní i když krátkodobé zkušenosti není čistý průměr číselníku malý, je v pohodě, opačnou zkušenost jsem měl s TISSOTY Seastar 1000, kterých jsem se zbavil právě kvůli tomuto důvodu obratem .

Odesláno

Podle mýho osobního názoru jsou černý Monstra (který mám) dokonale vyvážený v poměru masivnost pouzdra/šírka lunety/průměr/vejška pouzdra. Hodně ale taky záleží na tom, jestli bysis je pořizoval na kovovým tahu, nebo na gumě. Ten tah jim hodně pomáhá...

Po chvilce vážný práce s pravítkem: celkovej průměr je 41,5/42 mm, od toho si odečti dvakrát 5,5/6 mm na lunetu a vyjde ti ciferník o průměru 30 mm. Já mám velkou ruku a mám rád velký hodinky, ale tyhle hodinky vypadají a působí tak akorát.

Kdybys byl v Praze, tak ti je klidně předvedu :)

Odesláno
  farářskej napsal:
Podle mýho osobního názoru jsou černý Monstra (který mám) dokonale vyvážený v poměru masivnost pouzdra/šírka lunety/průměr/vejška pouzdra. Hodně ale taky záleží na tom, jestli bysis je pořizoval na kovovým tahu, nebo na gumě. Ten tah jim hodně pomáhá...

Po chvilce vážný práce s pravítkem: celkovej průměr je 41,5/42 mm, od toho si odečti dvakrát 5,5/6 mm na lunetu a vyjde ti ciferník o průměru 30 mm. Já mám velkou ruku a mám rád velký hodinky, ale tyhle hodinky vypadají a působí tak akorát.

Kdybys byl v Praze, tak ti je klidně předvedu :)

Monstra nejsou univerzální hodinky. Ať oranžový nebo černý.- Jsou podle mě na léto, kraťasy voda. Pak jsou oranžový myslím víc prčovní (jestli se to tak dá říct :) ) takže já jsem zvolil kombinaci na civil seiko samurai black ocel a oranžový monstra na vyloženě sportovní aktivity.

Odesláno

Já jsem zvolil černé monstra že mi přišly víc decentní. To mi ale právě po čase začalo trochu vadit a radši bych bral oranžové, takže nejlepší budou asi oboje :)

Jinak číselník mi připadal malý na pohled proti pouzdru ze začátku ale teď když se podívám na ruku je to prostě dokonalé ;)

Odesláno (upraveno)

děkuji za zkušenosti a názory,případné další samozřejmě vítám

farářskej -- děkuju, ale do Prahy se dostanu teď málo, snad časem třeba na nějakém srazu :-)

Upraveno uživatelem budo
Návštěvník YPO
Odesláno
  kubson napsal:
2bak: pěkný nápad s tou šuplerou... máš na to kopyrajt nebo si to mohu někdy půjčit? ;)

je to vykradený ... už jsem to viděl ....myslím pfmw nebo jak to je :)

Odesláno
  kubson napsal:
2bak: pěkný nápad s tou šuplerou... máš na to kopyrajt nebo si to mohu někdy půjčit? ;)

Obrázky nie sú moje, dávnejšie som ich stiahol niekde s internetu, keď som sa rozhodoval pre svoje Orange.(nakoniec, hodinky mám od teba ;) )

Odesláno
  Bak napsal:
Obrázky nie sú moje, dávnejšie som ich stiahol niekde s internetu, keď som sa rozhodoval pre svoje Orange.(nakoniec, hodinky mám od teba ;) )

Ajajaj YPO bol rýchlejší :thumbsup_anim:

Odesláno
  YPO napsal:
je to vykradený ... už jsem to viděl ....myslím pfmw nebo jak to je :)

Ako moderátor skús urobiť štatistiku chronomagu, koľko je tu vlastných obrázkov a koľko ,,vykradených,,?

Návštěvník YPO
Odesláno
  Bak napsal:
Ako moderátor skús urobiť štatistiku chronomagu, koľko je tu vlastných obrázkov a koľko ,,vykradených,,?

spousta obrázků je vykradených o tom je internet - stejně jako se "kradou" obrázky zde tak my je krademe jinde = řekl bych,že to není zločin akorát je asi slušnost napsat zdroj :)

Odesláno
  YPO napsal:
spousta obrázků je vykradených o tom je internet - stejně jako se "kradou" obrázky zde tak my je krademe jinde = řekl bych,že to není zločin akorát je asi slušnost napsat zdroj :)

Tvrdil som niekde, že som fotky robil ja? V kontexte som ich uviedol ako možnosť na porovnanie. Kubson sa slušne opýtal, ja som slušne odpovedal.

Návštěvník YPO
Odesláno
  Bak napsal:
Tvrdil som niekde, že som fotky robil ja? V kontexte som ich uviedol ako možnosť na porovnanie. Kubson sa slušne opýtal, ja som slušne odpovedal.

to je v pořádku - neber to osobně ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já mám tuhle kombinaci a nosím v létě podle nálady a oblečení.:)

post-147-1210269192.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...