bluman Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna (upraveno) 58 minutes ago, DarylVanHorne said: Vezmeš je na SEW? Já vyzkoušel tu větší variantu, tak by mne zajímalo rozdíl Ale ano, ak ich este budem mat . Ja som raz skusal tie 40 a myslim, ze mne na ruke sedeli lepsie tie vacsie. Takze rozmyslam, ze modre vratim a vezmem tie 40 svetlo modre alebo biele Upraveno 18. srpna uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna před 7 hodinami, bluman napsal: Koukám že tě Wardy chytly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna On 8/21/2024 at 7:44 AM, DarylVanHorne said: Koukám že tě Wardy chytly Skusam, skusam . Pred casom som na stretku s tunajsim kolegom mal moznost skusit si jeho svetlomodre Twelve 40mm a bol som prijemne prekvapeny ako mi sadeli na ruke a ten cifernik je fakt uzasny. Ten tah je tiez celkom fajn, oproti Citizen Tsuyosa, co som skusal predtym, je to uz uplne ina liga. No, zas oyster to nie je, uplne na 100% s tym pohodlim nie som spokojny. Mam ale pocit ze tie 40mm mi sedeli lepsie ako tato 38 limitka. Ale ta extenzia je jednoducho genialna . Beriem to ako test a "proof of concept" na ceste za vyssimi cielmi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Zelený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Vymenil som zelene za vacsie zelene, titanove Po hodine prehadzovania dielikov z jednej strany spony na druhu som dospel k celkom uspokojivemu stavu . Potom som tah otocil a je to tusim este lepsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Kašlík dorazil... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zormaj Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září C60 Atoll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Do Prahy na otočku - dobrá výmluva pro vyvenčení ChW BC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Dnes za právníky, takže za slušňáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října V 18. 8. 2024 v 14:37, bluman napsal: zobral som zelene i modre, s tym, ze to chcem vidiet na zivo a uvidime.. ved je 60 dni na vratenie.. Krásne, ja som pokukoval po Mango farbe každopádne vypredanie mi rozhodovanie uľahčilo. Vždy som mal zmiešané pocity z kovového remienku na tomto modeli, prišiel mi neproporcionálne úzky. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Od včerejška na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Ode dneška na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Po delší pauze opět na ruce, když je ten víkend. No a sobotu zatím trávím takto... Ale konečně už i na heveru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se