Zelenina Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Jestli je to tohle, tak to funguje perfektne. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Jestli je to tohle, tak to funguje perfektne. Sent from my iPhone using Tapatalkkoukam, ze se to da posunout v rozsahu cca 1cm, doufam ze bez naradi... jestli bude v lednovych slevach, pujdu po nem jak slepice po flusu. za -50% by to bylo skvele, ale jak na to koukam, tak pokud by to nedopadlo, pujdu do nej i za plnou cenu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Nehtem stahnes tu malou pojistku uprostred, vysunes a zpatky to skace po zubu.Mam je skoro rok a fungujou 100%. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Nehtem stahnes tu malou pojistku uprostred, vysunes a zpatky to skace po zubu.Mam je skoro rok a fungujou 100%. Sent from my iPhone using Tapatalkvypada to velmi dobre, diky za fotky... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Lejzysandej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 (upraveno) Paráda. Černý C65 na tahu vypadají super. Modrým naopak více sluší kůže.Ale ať jen neplkam, hodím sem bronzovky. Upraveno 30. prosince 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Navíc je ten tah neskutečně pohodlný. Bronzovky teď mají parádní barvu, kdyby takhle vydržely pořád, šel bych do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Od ledna už začnu nosit i něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Ja je teda neprestanu nosit ve 2019, spis pribudou dalsi Wardy. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 C7 Rapide Automatic 0000 Prototype Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 (upraveno) tak nejzasadnejsi ukoly prvni den v praci jsem dnes splnil - vybalit novy kalendar, zmerit denni odchylku u novych Wardu a lehce je seridit... tak preju, nejen vsem wardistum, uspesny a stastny cely rok a doufam, ze nas letos zase ChW necim peknym prekvapi, mohli by zacit rovnou nejakymi paradnimi slevami... :-)potrebuju pro tatu quartz chrona a pro sebe remen, idealne tah na tyhle novy Tridenty Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 2. ledna 2019 uživatelem Robero79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Dnes jsem protocil troje Wardy. Do práce jsem přijel s C65 Trident Bronze SH21, pak jsem si konečně nechal zkrátit tah na CWE limitce tridentů a domů jsem jel s C7 Rapide Automatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 dnes novej remen... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Uz prisli!C8 Flyer Automatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 A dobrý, ne? Za ty prachy.. supr řemen s těma jejich stěžejkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Jsou super, na mě už trochu velký. Měl jsem je v 38 mm, ještě když je dělali a to byla paráda. Super je to dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Ja som este na male hodinky nedorastol.A ano su paradne! Remene vymene za 5 sekund. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Este dodam, ze som vychytal pekne seriove cislo - 555. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 C65 Vintage Trident Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Tak uvidíme... C7 rapide chrono Půjdou na racing kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se