Přejít na obsah

Jaké Wardy máte právě na ruce

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Díky za info, asi záleží na konstrukci pouzdra, mám takový starší Tisoty 39/11 a ty mi přijdou na mé ruce celkem malý. Přitom mám obvod jen 17cm, tak proto sonduji rozměry :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Maxeli, jaký máš prosím tě obvod zápěstí? Sedí Ti parádně, přitom 38mm mě přijde dost málo. Pokukoval jsem po nich, ale odradila mě velikost. Díky

Mrňavý, cca 16,5cm. Sedí fakt skvěle.

Na 17cm budou sedět naprosto stejně.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Tak konečně po 14 dnech, několika dopisech s Mrs Vallen z CW se můžu pochlubit i já parádními C65kami. Jsou neskutečně zábavný, na kůži výborně nositelný, jenom jsem musel origo kůži vyměnit za ručně šitý řemen od Zrna aby mi líp seděli. Zábavný jsou díky modré barvě cifru, která se mění každou chvíli jak se natočí. Na ruce díky velikosti 41/11,5 a tvaru pouzdra sedí jak přibitý, ani malý ani velký. Už dlouho jsem neměl tak dobrý pocit z hodinek. Ještě malý postřeh, ty fotky bohužel nevystihují tu hravost modré barvy a eleganci zároveň.

post-234-0-64124500-1553290380_thumb.jpg

post-234-0-86927000-1553290392_thumb.jpg

post-234-0-10079700-1553290411_thumb.jpg

Upraveno uživatelem beny
Odkaz ke komentáři

jedna odpoledni kanclovka,

74b990f33f17906467b38eaef9830009.jpg

od prosince jsem je nesundal z ruky, neplanovane jsem diky nim v klubu OWG. Po 3 mesicich jsem si rekl, ze strojek si uz urcite musel sednout, tak zkusim zmerit odchylku a ejhle na co jsem za poslednich 13 dni prisel. Na nejakou sekundu +- denne moc nehledim, ale vysledek docela potesi. Natahuju dost nepravidelne, kdyz si zrovna vzpomenu - nekdy z nudy i 2x denne, nekdy az za den a pul, na hrane rezervy... myslim, ze na Selitu je to docela dobry...

4d0335aab88b41750f3d539af91f95c6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

SH21 v automatu mi stabilne dela taky +2s/den, tam to pro me neni zadne prekvapeni, ale tady jsem z toho prijemne vytresteny. :-)

po tydnu jsem si rikal, ze je to nejaka blbost, ze jsem se asi prehlidl pri odecitani casu, ale dalsi skoro tyden je pryc a ono to pokracuje stale ve stejnem gardu. Radost. Premyslel jsem, ze je vymenim za C65 cerne automaty, trochu mi chybi datum, ale takhle se mi nejak ani nechce... :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...