Onisan Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Tyto hodinky http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-D...-Kampfschwimmer zde vyvolaly poměrně vášnivou diskusi. Pokud si je objednáte, přistanou vám na stole velmi pěkně balené hodinky. První dojem je velmi pozitivní. Hodinky jsou masivní, pouzdro solidně zpracované. Na první pohled vás upoutají jak sklíčko (brutálně masivní plexi) tak spona na pásku (která je o velikosti spony pásku se kterou se setkáváte pokud pomáháte nějaké slečně či dámě z nepohodlných kalhot či sukně). Zatímco sklíčko vypadá zajímavě a je součástí retrolooku celých hodinek, spona na opasku je něco na co jsem si nedokázal zvyknout, resp. se to nedalo vůbec nosit. Jsem zvyklý na rozumný diametr (minimum, ale opravdu minimum je 40 mm, spíše 42 mm) nicméně původní sponu jsem prostě nedokázal vydýchat. Jak esteticky, tak prakticky mne obtěžovala. Naštěstí za 300 Kč jsem jednoduše pořídil nový řemen v šíři 26 mm a je po problému. California Dial je zajímavý sám o sobě, a jako by nestačil celkový retro vzhled hodinek, kombinace arabských a římských číslic a indexů vyvolává neutuchající zájem všech kolem, modré ručičky vrhají blesky do širokého okolí. Pokud se jedná o střeva celých hodinek, tedy caliber, jde o notoricky profláklý UNITAS 6497 v relativně jednoduché podobě s modřenými šroubky, ale vzhledem k tomu, že zdejší komunita v pohodě zkousává neupravené ETA strojky v hodinkách Prim, tak proč neoznačit strojek v hodinkách za 10 500 Kč za vymazlený ? Pokud bylo něco na tomto modelu pro mne mírným zklamáním, tak to byla nízká, resp skoro nulová svítivost indexů a ruček. Nebo spíše jejich strašně malá výdrž, asi nejkratší ze všech hodinek které mám. Hodinky prošli za tu dobu co je mám docela zápřahem. Nosím je jak do lesa, proběhnout se, ale i normálně do kanceláře k obleku. Vypadají zajímavě a zatím nikoho nenapadlo, že by mělo jít o fake Panerai, jak tady naznačovali fanatičtí Paneraiisti Fungují bez ztráty bodu. Beru je především jako doplněk svojí ?sbírky? protože jak ?kolečkáři jistě poznávají? sbírám hodinky které mají nějaký vztah k II.WW a protože nemám zájem koukat se doma do vitríny, ale chci všechny svoje hodinky nosit, kupuji si jen současnou produkci. V současnosti mi tak třeba chybí Sextant Dievaz (dříve vyráběný Lange and S.) a něco od Hanhart a dalších pár drobností
Andreas.ks Odesláno 10. května 2008 Nahlásit Odesláno 10. května 2008 Hezká sbírečka... Smím se zeptat, co jsou zač ty v horní řadě úplně vpravo? Tvarem pouzdra i velikostí vypadají velice sympaticky a ten hnědý kožený řemen jim velice sluší...
Návštěvník YPO Odesláno 10. května 2008 Nahlásit Odesláno 10. května 2008 Andreas.ks napsal: Hezká sbírečka... Smím se zeptat, co jsou zač ty v horní řadě úplně vpravo? Tvarem pouzdra i velikostí vypadají velice sympaticky a ten hnědý kožený řemen jim velice sluší... Stowa
Andreas.ks Odesláno 10. května 2008 Nahlásit Odesláno 10. května 2008 Děkuji... Vlastně jsem na to vylučovací metodou mohl přijít i sám... Příšte již budu nejdřív namáhat šedou hmotu...
Onisan Odesláno 10. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2008 Jsou to opravdu Stowa. Jinak ta sbírečka slouží aké jako důkaz toho, že když dva dělají totéž, není to totéž. Když vezmeš všechny ty B-Uhren tak jsou sice "stejné", ale káždé působí odlišně. Nejen velikostí, ale tak nějak celkově. Nejpropracovaněji na mně působí právě Stowa i když na Laco nenajdeš chybu nejraději ale nosím Azimuth Bombardier...
Onisan Odesláno 10. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2008 (upraveno) Trochu kýče... Upraveno 10. května 2008 uživatelem Onion
Vit Odesláno 10. května 2008 Nahlásit Odesláno 10. května 2008 Onion napsal: ....... Naštěstí za 300 Kč jsem jednoduše pořídil nový řemen v šíři 26 mm a je po problému. ..... Můžu se zeptat na zdroj toho řemenu?
Onisan Odesláno 11. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2008 Pokud čtu na rubové straně řemenu dobře tak je to MAVEX... velmi jemný a měkký řemen. Kupováno v pasáži Alfa, Václavské náměstí, cena 300 Kč včetně výměny řemenu. Chtěl jsem si objednat nějakého pštrosa, ale když jsemse tam díval do nabídky tak jsem zkusil tenhe a řekl si "proč ne".. a ono to funguje
Vit Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Odesláno 11. května 2008 Onion napsal: Pokud čtu na rubové straně řemenu dobře tak je to MAVEX... velmi jemný a měkký řemen. Kupováno v pasáži Alfa, Václavské náměstí, cena 300 Kč včetně výměny řemenu. Chtěl jsem si objednat nějakého pštrosa, ale když jsemse tam díval do nabídky tak jsem zkusil tenhe a řekl si "proč ne".. a ono to funguje díky za info
cigi Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Onione, opravdu jsou vysoké 2 centimetry ???
Onisan Odesláno 13. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2008 jsou vyšší, ale jestli píšo dva cm tak asi tak velké budou.... nevím, nějak mně to nezaujalo, nezkoumal jsem to....
PhoeniX Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Odesláno 14. června 2008 TO ONION: Hodinky jsou to moc pěkné a musím přiznat, že mě lákají. Neb mám malou ručku. Mohl by jsi je prosím Tě vyfotit na ruce? Díky a se spožděním gratuluji.
Onisan Odesláno 15. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2008 a jentak mimochodem. čím déle ty hodinky mám, tím víc se mi líbí. Vypadají na ruce prostě dobře
Laki Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Ony vyzerajú dobre aj bez tej ruky Veľmi sa mi páčia, závidím
yen Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Odesláno 23. června 2008 Onion napsal: mám ručku 17tku ... a b´ží košilku :-)
Onisan Odesláno 23. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2008 Jo, metroseksuálové jako já co nakupují v ZARA mají pěkné košilky doplněné nějakým kampfuhren
A@A Odesláno 24. června 2008 Nahlásit Odesláno 24. června 2008 Onion napsal: Trochu kýče... Pekne zatisie ale ten tak vyzera
navi Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Odesláno 7. července 2008 Pěkná sbírečka, ale všechno na jeden způsob, to mně nebere. Onion napsal:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se