maxs Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Odesláno 11. května 2008 já ty google reklamy zkoušel kdysi, ale asi to neumím, sežralo mi to kupu peněz s nulovým výsledkem jinak to že se reklamy nezobrazují ve firefoxu, je imho celkem error, minimálně pro majitele fóra Mne sa tá reklama vo Foxe pôvodne zobrazovala.Ale od novej verzie mi ponúklo, či ju chcem odfiltrovať, tak som to využil.Holt Foxík je jednička
boo-beek Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Odesláno 11. května 2008 Určitě se mezi přítomnými najde ajťák... Ja jsem ajtak, ale nejak nechapu, jak tu muzu pomoci Kubson tim mel, predpokladam, na mysli to, ze to nemelo zadnej efekt
rorda Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Odesláno 11. května 2008 To zobrazování reklamy je přece závislý, jestli používáte nějakej filtr nebo ne, ne?!? AdBlock a tak ...
Baker Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Odesláno 11. května 2008 jinak to že se reklamy nezobrazují ve firefoxu, je imho celkem error, minimálně pro majitele fóra Ja s tim nemam nejmensi problem, prave naopak.
kubson Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Odesláno 11. května 2008 toš z něčeho to tady musí žít ne? když nejsou členské příspěvky, tak se nabízí reklama - a když se nezobrazuje, tak toho moc nezaplatí..
Baker Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Odesláno 11. května 2008 toš z něčeho to tady musí žít ne? když nejsou členské příspěvky, tak se nabízí reklama - a když se nezobrazuje, tak toho moc nezaplatí.. Souhlas, ja jsem stale pro ty prispevky.
farářskej Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Odesláno 11. května 2008 Ja jsem ajtak, ale nejak nechapu, jak tu muzu pomoci Kubson tim mel, predpokladam, na mysli to, ze to nemelo zadnej efekt Pokud jsem to správně pochopil, tak klíčový slova z jeho strany byly: "asi to neumím"
kubson Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Odesláno 12. května 2008 Pokud jsem to správně pochopil, tak klíčový slova z jeho strany byly: "asi to neumím" a ani nechci, tenhle způsob reklamní masírky zatím rád přenechám jiným
Olda Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Odesláno 12. května 2008 Nevím jestli se nepletu, školy nemám. Není to tak, že zadavatel reklamy (prodavač fake) zaplatí Googlu za reklamní odkaz na který někdo klikl (PPC). Pak je nejlepší na odkaz kliknout ve Firefoxu kolečkem, otevře se v novém skrytém panelu. Ten pak stačí zavřít křížkem. Fakistu to něco stojí a peníze plynou i do Chronomagu.
Baker Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Odesláno 12. května 2008 Pak je nejlepší na odkaz kliknout ve Firefoxu kolečkem, otevře se v novém skrytém panelu. Ten pak stačí zavřít křížkem. Fakistu to něco stojí a peníze plynou i do Chronomagu. Tim si nejsem uplne jist, zvysujes tak prodejcum faku rating.
thovt Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Odesláno 12. května 2008 Tim si nejsem uplne jist, zvysujes tak prodejcum faku rating. No, z placených odkazů by se snad ani rating počítat neměl, ne? ... Algoritmy jsou sice složité, ale tohle by tam nedávalo smysl (pouze v případě, aby sám Google tím motivoval k nákupu reklamy).
spiderer Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Odesláno 12. května 2008 Ja myslim, ze tim naopak ten prodejce faku (inzerent) trati, plati za proklik, ale navstevnik mu nevygeneruje zadny zisk a chronomag bude mit zisk z toho, ze zaridil proklik Alespon takhle to drive fungovavalo
rorda Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 (upraveno) Na tohle jsem narazil, když jsem se dneska koukal na Breitling Source, stránky Breitling komunity ... Normálně tam měli odkazy na fejky, stejnej případ jako tady, zatracená Google reklama ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. května 2008 uživatelem rorda
Platos Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 Ja myslim, ze tim naopak ten prodejce faku (inzerent) trati, plati za proklik, ale navstevnik mu nevygeneruje zadny zisk a chronomag bude mit zisk z toho, ze zaridil proklik Alespon takhle to drive fungovavalo Podle mě to může být dosti problém... Může zde být dost lidí, kteří se zde nelognou, zběžně přečtou pár článků, nadchnou se pro nějakou značku a zakoupí třeba ze stránek zde blikajícího banneru. Věří tomu, že na takových stránkách nebude odkaz na shit, který je zde jinak tvrdě kritizován...
Balet Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 Podle mě to může být dosti problém... Může zde být dost lidí, kteří se zde nelognou, zběžně přečtou pár článků, nadchnou se pro nějakou značku a zakoupí třeba ze stránek zde blikajícího banneru. Věří tomu, že na takových stránkách nebude odkaz na shit, který je zde jinak tvrdě kritizován... Kdo je takový idiot, tak si to zaslouží...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se